2024. április 18., csütörtök
STRANDSZÉPE 2019

Minden benevező ajándékot kap

Már tart a benevezés Strandszépe szépségversenyünkre, melyen szokásunkhoz híven az idén is nyolc titulus vár kiosztásra.

A zsűri szépségkirálynője a koronán kívül kétszemélyes horvátországi nyaralást kap fél panziós ellátással Makarskán a Titelprevoz támogatásával. Az olvasók szépségkirálynője is koronát kap, ő pedig kétszemélyes görögországi nyaralásban részesül a Domus travel jóvoltából.

A zsűri és az olvasók udvarhölgyei Brač szigetén nyaralhatnak kedvesükkel vagy barátnőjükkel a Fülöp apartmanház jóvoltából.

A verseny legszebb mosolyú és a legfotogénikusabb hölgyei is értékes ajándékot kapnak.

A többi hölgynek sincs oka bánatra, hiszen minden benevező ajándékot kap: bikinit, két belépőjegyet a mórahalmi fürdőbe, VIP szoláriumjegyet a Ginger szolárium stúdióban és L’Oréal hajápolási szépségcsomagot a szegedi Koócos szalon támogatásával.

Ezúttal sem feledkeztünk meg olvasóinkról. Beküldött szelvényeik közül értékes nyereményeket sorsolunk ki a gála estéjén.

A Strandszépét július 13-án, szombat este a magyarkanizsai Tisza-parton tartják, ahol sztárvendégünk a Szomszédnéni Produkciós Iroda, a budapesti Dumaszínház humortársulata, stand up comedy előadásukkal szórakoztatják a közönséget. Az est fő támogatója a Sat-Trakt vállalat.

A Magyar Szó Strandszépe versenyének legsikeresebbjei továbbjutnak a Magyarok Világszépe 2019 Szépségversenyre, eszerint a versenyünkre történő benevezés feltételei a következők:

2019. január elsejéig betöltötték a 17. életévüket, de még nem idősebbek 27 évnél,

felmenői között bizonyított a magyar származásuk,

gyermektelenek,

még nem voltak férjezettek,

nincsenek nagy, feltűnő tetoválásaik.

A benevezés módja:

Kérjük, hogy a jelentkező tüntesse fel névét, életkorát, foglalkozását, illetve címét és telefonszámát a kapcsolatfelvétel céljából. Kiskorúak esetén, egy szülő írásos beleegyezése szükségeltetik a benevezéshez. A jelentkezőknek ez alkalommal nem kell fényképet küldeniük magukról, mert az adatok elküldését követően profi fotósok kapják őket lencsevégre. Emiatt arra kérünk mindenkit, minél előbb küldje el adatait.

A nevezést zárt borítékban kell eljuttatni szerkesztőségünk címére, de benevezhetnek e-mailben is a strandszepe@magyarszo.rs címen vagy a Strandszépe Facebook oldalán. A leveleket a következő címre küldjék: Magyar Szó, 21 000 Novi Sad, Vojvode Mišića 1., a borítékra írják rá: Strandszépe 2019. További információkért hívják a 064/80-55-037-es telefonszámot.