2024. április 19., péntek

Elfogták a hármas gyilkosság gyanúsítottját

A rendőrség három napig intenzíven nyomozott a helyszínről elmenekült elkövető után

Elfogták az újvidéki hármas gyilkosság gyanúsítottját – adja hírül rendőrségi értesülésekre hivatkozva a Szerbiai Rádió és Televízió.

Fotó: Ótos András

Fotó: Ótos András

A rendőrség nagy erőkkel nyomozott, Nebojša Stefanović belügyminiszter egy korábbi bejelentése alapján úgy tudni, a különleges rendőri egységet, az újvidéki rendőrkapitanyságot, a bűnügyi rendőrséget, valamint helikoptereket is bevetettek.

A gyilkosság 24-én a reggeli órákban történt, amikor a gyanúsított Újvidéken a Telep városnegyedi Petőfi Sándor utcában, egy családi házban halálos fejsérüléseket okozva gyilkolt, a feltételezések szerint. Az idősebb házaspár, Branislav (1962) és Nada Pajić (1962), valamint lányuk, Mirjana Janković (1987) esett Goran Jankovićnak, a lány korábbi férjének áldozatául a véres leszámolásban.

Szemtanúk korábban arról számoltak be, hogy a megvalósult horror jelenteit végig kellett néznie a házaspár két kisgyermekének is.

A feltételezett elkövető, Goran Janković számára 48 órás rendőri fogva tartást rendeltek el, ellene különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés vádjával eljárás indul.