2024. március 28., csütörtök

Koli napok az Európa Kollégiumban

Az Európa Kollégium Hallgatói Érdekképviselete (EKHÉK) Koli napokat szervezett a bennlakók számára. A szerdától péntekig tartó rendezvénysorozat gazdag és érdekes programokkal várta a résztvevőket, asztalitenisz-bajnokságon, kincskeresésben, Xboxos játékokban, Activity és Twister társasjátékban, futballban, aerobikos megmérettetésben, kvízjátékban és karaokeban vehettek részt.

Csütörtökön sakkversenyben, kiütőcskében, röplabdában, ügyességi játékokban mérhették össze tudásukat, ügyességüket a kollégium lakói. Aznap paprikásfőző- versenyt is szerveztek a Petőfi Sándor MMK udvarában. A lakodalmas hangulatról a Tresnyeváci Ászok, valamint egy kollégista, Fábián Bálint gondoskodott. A nap jótékonysági bállal zárult, amelyen szintén a Tresnyeváci Ászok együttes és Fábián Bálint húzta a talpalávalót.

Pénteken a vendégek számára színes programokkal készültek az EKHÉK tagjai: csapatépítő játékokkal, Újvidék központjának bemutatásával, ebéddel, a Péterváradi vár megtekintésével, valamint egy kellemmes sétával a Duna partján.