2024. március 28., csütörtök
ZENTAI KÖLYÖKKUCKÓ

Kiállítás és gyermekműsor

Színes programok várták az érdeklődő szülőket a hétvégén a zentai Kölyökkuckóban, ahol az elmúlt tíz hónap produktív munkájának egy szeletét mutatták meg a gyerekek.

Az óvodás gyermekek műsora a zentai Kölyökkuckóban (Szabó Nóra felvétele)

Az óvodás gyermekek műsora a zentai Kölyökkuckóban (Szabó Nóra felvétele)

– Az elmúlt szűk egy évben az óvodapedagógusok lendületes és kitartó munkájának köszönhetően a Hófehérke Óvoda belakta a Kölyökkuckót. A tíz hónap alatt mindegyik óvodaépület bemutatkozott, egyebek mellett kiállított munkáikkal is, most pedig egy rendezvény keretein belül a Hófehérke Óvoda összes kihelyezett tagozata megmutathatta magát. Műsorszámok tekintetében Kevi, Bogaras, Tornyos és Felsőhegy óvodásai hoztak zenés-táncos produkciót, azzal kedveskedtek a vendégeknek – hangsúlyozta Perpauer Attila, a községi tanács oktatással és művelődéssel megbízott tagja, aki a gyermekek műsorszáma előtt köszöntötte az egybegyűlteket.

A Tornyosról érkező gyermekeket Sinkovics Judit és Homolya Gizella készítette fel, Keviben Bálint Brigitta óvodapedagógus foglalkozott a kicsikkel, a bogarasi gyermekeket Kertész Szabó Blanka, a felsőhegyieket pedig Bartus Klára és Csetle Judit készítette fel a műsorszámra. Abban, hogy mind az óvodai, mind a Kölyökkuckóban zajló munka gördülékeny lehessen, Kopasz Ildikó, a Hófehérke Óvoda intézményének igazgatónője vállal kiemelten fontos szerepet, akinek köszönhetően mind az óvoda, mind a Kölyökkuckó falai között igen eredményes kooperatív munka tud megvalósulni.

A műsorszámok után kézműves-kiállítás is várta az érdeklődőket, akik az összes tagozat gyermekeinek a munkáiból láthattak válogatást. A tárlat anyagát három hétig lehet megtekinteni a zentai Kölyökkuckóban.