2024. április 25., csütörtök
HOROSZKÓP

Májusi előrejelzés

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, amely az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születési órából). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.

Kos (március 21. – április 20.)

Egy aktív időszak vár önre, melyben sok sikere lehet, ha kihasználja az alkalmakat. Jókedvű és kedves lesz a hónap első felében, sikere lesz a pénzzel kapcsolatban is, ám hajlamos lesz többet ígérni, mint amennyit meg tud valósítani. Gyorshajtásért büntetéssel számolhat, s vigyázzon a szavaira, főleg a hónap második felében.

Bika (április 21. – május 20.)

Ez az ön időszaka! A Nap helyzete kimagasló pozícióba hozza önt, büszke lesz és elismerésben is részesül. Boldogság tölti el azért is, ami az ön lelkében van, s amit mások elől eltitkol. Nyugodtan harcoljon most pénzért, keresetért, mert ez az időszak arra igen jó. Költeni is sokat fog most, de szerencsére lesz is miből. Szavaira ügyeljen, és az iratokra is.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Nappalai is és éjszakái is igencsak tele lesznek eseményekkel, s egy nyugodt perce sem lesz, habár az éjszakákat élvezni fogja, bármivel is tölti őket. Mivel a Merkúr rossz fényszögben lesz a Jupiterrel és a Neptunusszal is, ezek rejtelmeket, titkokat, hazugságokat és csalásokat aktivizálnak, akár ön lesz az áldozat, akár az ön viselkedése lesz vétkes. Vigyázzon irataira!

Rák (június 22. – július 22.)

A hónap első felében a barátokon lesz önnek a figyelme, sok kellemes pillanatot tölt el majd velük, és segítséget is kaphat tőlük. Ugyanakkor ez az időszak nagyon megfelel a céljai megvalósításának is. Dolgozza ki a tervet, és a hónap végére lépjen is, sikere lesz. Bizonyos jogi dolgok, esetleg rossz hírek vagy külföldről jövő utazási problémák miatt idegeskedni fog.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Sikeresen intézi majd a jogi ügyeit, s erkölcsi téren is elégedett lesz önmagával és másokkal is. A karrier terén kitűnőek a kilátások, ragadjon most meg minden alkalmat. Élvezni fogja, hogy irányíthat, hogy körülrajongják, habár ezért a közeli barátai egy kicsit pletykálni fognak, sőt nyíltan is kimutatják féltékenységüket. Ön csak törődjön a céljaival, a barátok hamarosan megbékülnek.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Remek időszak ez akár az unokák, akár külföld miatt is. Jogi dolgokban is sikerre számíthat, és a magasabb rezgésszintű dolgok – a hit és a misztérium – most érzékelhető hatást nyújtanak önnek. A karrier terén itt az ideje a cselekvésre, a küzdelemre, az igyekezetet most elvárják öntől. A hónap végén ünnepségek és örömteli események, no meg jó társaság vár önre.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Az ön párján van a világ szeme, és persze az öné is. A párkapcsolat most fontos eseményeket hoz önnek. Szerelmi élete boldog lesz, emellett pénzhez is jut akár párja által, akár ajándékként vagy nyereményként. Morális és jogi kérdéseken őrli magát, ám erre semmi szükség, minden így van rendben, ahogy van. Egy óriási lépést tesz előre a biztonság, a lakás vagy család terén.

Skorpió (október 24. – november 22.)

A partnerkapcsolat most jelentős lesz, boldoggá teszi önt, sőt más emberi viszonyok is zökkenőmentesek lesznek, nem lesz hatalmi harc. Egészsége terén a hónap elején jelentkezhet egy régi betegség, ám helyrejön ön. Nincs kizárva egy kis orvosi beavatkozás sem, habár bizonyos ezoterikus módszer is javulást ígér. A pénzzel és utazással  kapcsolatban a hónap eleje hoz sikert.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Mivel a Jupiter helyzete kihívó, feszültség várható mind a partnerkapcsolatban, mind más emberekkel való kapcsolatban is. Be nem tartott ígéretek, jogi manipulációk, morális vívódások és pénzügyi problémák forgatagában találja magát. Vigyázzon az átverésektől! Egészsége terén javulásra számíthat, munkája boldoggá teszi, s ha van házi kedvence, az jól hat most a lelkiállapotára.

Bak (december 22. – január 20.)

Tizedike körül és a hónap második felében, főleg a legvégén, jelentősebb döntést hozhat, mely hosszú távon is kedvező lesz. Fontos megbeszélésekre számíthat a családtagokkal, a gyerekekkel és szeretteivel. A hobbija most sikert is hozhat, nemcsak jó érzést. Jól teszi, ha talál új szórakozást is. Sok munkája lesz, ám ha kapkod vagy stresszel, akkor az egészségén mutatkozik meg a baj.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Továbbra is rosszul fog aludni és pihenni, de ezt még fokozza a feszültség a barátai miatt. Valamelyikőjük titkolózni fog, a másik hazugságba vagy pletykába keveredik, s az is megtörténhet, hogy valaki esetleg hamisságra ösztönzi önt. Gyermekével aktív lesz a kapcsolat, örömét pedig otthonában és a családdal fogja megtalálni. Olyan tárgyat vagy változást hoz otthonába, amelyre büszke lesz.

Halak (február 20. – március 20.)

A hónap elején és végén komoly pénzügyi gondokkal kell megbirkóznia. Nehezíti a helyzetet, ha ön nem látja tisztán a dolgokat, vagy esetleg nem mondott igazat, mert a helyzet kikomplikálódik. Próbálja mindjárt tisztázni a dolgokat, de nyugodtan kérjen segítséget szomszédjától vagy valamelyik rokonától. Hogy csökkentse a negatív hatást, jó lenne bizonyos javítást vagy újítást végeznie otthonában.