2024. április 25., csütörtök

Betörés az Ócskapiacon

Hétfőn éjjel ismeretlen tettesek tizenegy standot törtek fel

Hétfőn éjjel ismeretlen tettesek betörtek az Ócskapiac területére, ahol több standot is feltörtek. Az esettel kapcsolatban szerdán Branislav Joka, a piacot fenntartó AD Tržnica igazgatója nyilatkozott lapunknak. Mint mondta, az Ócskapiac területén található négy csarnokból az 1-es, a 2-es és a 4-es számú csarnokban törtek fel standokat.

– Tizenegy standot törtek fel, melyek közül ötből semmit sem tulajdonítottak el, míg hatból különböző fajtájú és mennyiségű árut loptak el. Kedden a rendőrség elvégezte a helyszínelést. Az eltulajdonított áruk értékét egyelőre nem tudom megmondani. Ez akkor derül majd ki, amikor az árusok elvégzik a pontos leltárt. Értesüléseink szerint azonban nem vittek el nagyobb mennyiségű árut. Vállalatunkkal együttműködve, a rendőrség szerdán folytatta a vizsgálatot a tettes vagy a tettesek felkutatása érdekében. Azt, hogy egy vagy több elkövetőről van szó, természetesen a vizsgálat fogja majd kideríteni – mondta Branislav Joka.

Az igazgató abban bízik, hogy a tettesek gyorsan kézre kerülnek.

– A piac és a környező üzlethelyiségek is biztonsági kamerarendszerrel vannak felszerelve. Azt követően, hogy a rendőrség begyűjti és áttekinti a kamerák által rögzített felvételeket, remélhetőleg rövid időn belül kézre kerítik a tetteseket – fejezte ki reményét Branislav Joka.