2024. április 25., csütörtök

Milojko kissé felöntött a garatra

A sportkommentátort szerencsétlenség okozása és ittas vezetés miatt állították elő, majd a józanítóban töltött órák után elengedték

A rendőrség vasárnap este letartóztatta Milojko Pantićot, a 72 éves, ismert sportkommentátort, miután Ford Focus típusú személygépkocsijával nekihajtott az Újbelgrádban járőröző rendőrautónak.

A Blic értesülései szerint az eset vasárnap a régi vásártérnél történt 22.30 órakor, amikor a sportkommentátor kocsijával figyelmen kívül hagyva a stop táblát a intervenciós rendőregység Mitsubichi Pajero típusú autójának ütközött hátulról. Az ütközést követően Pantić elhajtott a helyszínről a Branko-hídon, a Zeleni venac irányába, a hídon a haladási iránnyal ellentétes irányba vezetve. Az említett rendőrök a nyomába eredtek és gyorsan megállították, majd előállították.

A Blic értesülései szerint, amit később a rendőrségi jelentés is alátámasztott, a kommentátor ittasan vezetett (az Alo napilap információ szerint 1,73 promil alkoholt mértek a vérében). Tegnap kiengedték a Stefan Despota utcában található józanítóból. A jelen levő újságíróknak a sportkommentátor elmondta, előző nap esküvőn volt és valamivel többet ivott a kelleténél, de szerencsére „nem történt semmi”.

– Nem öltem meg senkit, és nem is gázoltam el senkit – mondta Pantić. Arra azonban már nem válaszolt, hogy mi történt előző este. – Elmenekültem volna a helyszínről? Nem tudom, mi történt – mondta.