2024. április 20., szombat
EGY EZOTÉRIAI TANÁCSADÓ NAPLÓJÁBÓL

Lyukas tükör

A rovatban részleteket találhatnak azokból a beszélgetésekből, amelyeket az eltelt 20 év folyamán jegyeztem fel. Minden történet valódi, csak a neveket változtattam meg a klienseim iránti diszkréció miatt. Bizonyára mindenki talál majd valami hasznosat a maga számára.

– Szeretettel üdvözlöm, van egy kis ideje, hogy megkérdezzem önt a tükörmágiáról, a tükrök hatásáról? Hallottam már, hogy a tükrök nagy energiával rendelkeznek, s érdekel, hogy vonatkozik-e ez minden tükörre, vagy csak a speciális, mágikus tükrökre? Különben nagyon hálás vagyok önnek a kinti bagua tükörért, amit pár évvel ezelőtt kitetetett velem a házamra, melynek hatását valóban hamarosan meg is éreztük. A feleségemnek voltak komoly gondjai, s ahogyan a tükröt elhelyeztük pontosan abba az irányba, ahogyan ön mondta (az elhunyt ellenség háza felé nézve), annyira helyrejött feleségem állapota, hogy újra normális életet tudunk élni. Ez valóban csoda.

– Örülök, hogy segíthettem. A tükör hatásai számomra is a csodával határosak. Az emberek életében pedig a változás, amit a tükör segítségével megélnek, óriási.

– Szeretnék többet tudni a tükrök hatásáról, milyen tükrök vannak, s miképpen fejtik ki a hatásukat? Melyek a legerősebbek, s mi mindenre lehet őket használni?

– A tükörmágia a boszorkánymágia egyik ága, melynek hiedelmekkel és legendákkal teli világa évszázados múltra tekint vissza. A tükrök mágikus természetére már igen hamar, a korai évezredekben fény derült. A tükör természeténél fogva átjáró, kapu, mely a Tükörsík világába vezet. A Tükörvilág az Elsődleges Anyagi Sík torz mása, a valós világnak egy sajátos újraértelmezése. Teremthetünk vele, védekezhetünk vele, eltüntethetünk vele rossz dolgokat az életünkből. A Tükörsík valójában üres tér, mely tartalmát az Anyagi síkról nyeri, vagyis minden, ami a tükörben látszik, tehát van tükörképe, átkerül a tükrök világába. A Tükörsík azonban korántsem lakatlan, számos különös, torz létforma bolyong ebben a világban, melyeket – bár hagyományos értelemben véve nem démonok –, összefoglaló néven tükördémonnak nevezünk. Kezdhetjük az egyszerű kis kézi tükrökkel, vagy az otthonunkban lévő előszobai, fürdőszobai vagy egyéb tükrökkel. A tükör magába szívja a tükörképeket, az érzelmekkel együtt. Amikor a tükörbe nézünk, a képünk, a lelkünk, a gondolatunk is tükröződik benne. Amit magába szív, vissza is tükröz. Ez ahhoz vezet, ha sokszor szomorúan, gondterhelten nézünk tükörbe, annál több ilyen energiát tükröz vissza reánk, amikor a következő alkalommal tükörbe nézünk. No most gondoljunk arra, hogy egy olyan házban, ahol tragédiák, szomorúságok, veszekedések, keserűségek, életcsapások, halálesetek történtek, milyen életre, milyen boldogságra van kilátás, ha a tükör folyton visszatükrözi azt az energiát, ami benne ragadt? Sajnos kevesebb az olyan hely, ahol a boldogság és az öröm lakozik, s ahol a tükör ezt tükrözheti vissza. Ne is említsem, ha egy tükör már olyan öreg, hogy megvakult, fekete foltokat tartalmaz, vajon mennyi negativitást szedett már össze? Ilyenkor egy speciális energetikai háztisztításra van szükség, mely sajnos nemcsak egy alapos porszívózásból és ablakpucolásból áll, hanem a négy, sőt öt elemmel való tisztításról szól, elemekkel, arkangyalokkal való együttműködésről. Ennek keretében fogjuk megtisztítani a tükröket is, átmosva sós, ecetes vízzel. Mindenesetre a megvakult tükröket ki kell dobni.

– Csak egy kérdés, mi van akkor, ha a tükör eltörik, valóban 7 év szerencsétlenséget hoz?

– Ez egy régi hiedelem, mivel az ember sejtjei állítólag 7 évente cserélődnek ki. Mindenesetre nem hoz szerencsét, ha véletlenül összetörünk egy tükröt. Hogy megtörjük az akár 7 éves átkot, egy másik tükröt kell minél hamarabb összetörnünk, szándékosan, bizonyos rituálén keresztül, s így semlegesítjük ezt az energiát.

– S amikor meghal valaki, tényleg le kell takarni a tükröket?

– Igen, le kell takarni, vagy befelé kell fordítani, amíg a halottat ki nem viszik a házból, ez főleg azokra a tükrökre vonatkozik, amelyekben látszik a halott vagy a koporsó, amikor viszik ki a házból.

– Jó, folytassa  kérem ezt a rituálét a tükörtisztításra, vagyis erre az energetikai tisztításra.

– A bagua tükörről ön már nemcsak hallott, hanem használta is, ez egy nyolcszögű tükör, vagy nyolcszögű keretben lévő tükör, speciális trigramma jelekkel ellátva, amely a feng shui eszköze, s megvédi a házat és a ház lakóit minden kívülről jövő negatív energiától, rontástól, átoktól, a közeli temető, romházak, vasutak, nagy gyárak, kórházak nehéz energiájától. Létezik benti bagua tükör, óra formájában, mely beindítja a szerencsét a ház lakóinak. Léteznek tükörvarázslatok, melyeket közönséges tükrön végeznek. A tükörvarázsban a tükrözött személy (vagyis az a személy, aki a tükörbe néz) és a saját tükörképe közti tükörmágikus kapcsolat az, melyet felhasználva képesek vagyunk varázsolni, a tükörképre ráolvasva az igézetet. Így a tükörképre kimondott varázslat a tükrözött személyre hat, s az adott varázslatnak megfelelő hatást fejt ki. Léteznek erős varázslatok, melyekre kimondottan a lyukas tükrök a megfelelőek. Ezek szintén nyolcszögűek, és speciális színnel van a keretük megjegyezve, és mágikus jelek meg szövegek vannak a hátulján, attól függően, hogy valamit el akarunk távolítani a tükrön keresztül egy másik, a mi világunktól távol eső dimenzióba (például betegséget, csalódást, adósságot, átkot, szerencsétlenséget vagy akár egy problémát okozó személyt), vagy éppen be akarunk vonzani valamit, például szerencsét, munkát, pénzt, szerelmet. Hozzá kell tennem, ha egy nemkívánatos személyt távolítunk el a mi világunkból, az nem azt jelenti, hogy a másvilágra küldjük őt, azt sem jelenti, hogy valamilyen baja, bántódása esik neki, hanem egyszerűen azt jelenti, hogy a legrövidebb időn belül, a legjobb módon eltűnik a mi életünkből, vagy ő, vagy a probléma, amit nekünk okoz. Ezeknek a lyukas tükröknek hatalmas az erejük, ezt nagyon ajánlom mindenkinek, aki komoly eredményt akar elérni. Ha valaki sorsában benne van a kívánsága beteljesedése, vagy éppen jó fényszögei vannak a horoszkópjában, megfelelő energiák veszik körül, akkor akár egyetlen rítus, akár egy talizmán, akár egy bagua tükör vagy lyukas tükrön való mágia elvégzése már beindítja a szerencsét. Amikor viszont már jól összegyűlt a probléma, esetleg nehéz fényszögek alatt született, rossz a lakásának vagy munkahelyének a feng shuija és a Vaszati energiája, negatív a hozzáállása a dolgokhoz, nincs elég hite vagy éppen nehéz időszakon megy keresztül, akkor több rítust, több módszert kell bevetni, s a siker biztosan nem marad el.

– Nos, a lyukas tükörről még nem is hallottam, szeretnék mindkét fajtát, amelyiken bevonzom a jót, s olyat is, amelyiken elengedem a régit. No de nem veszélyesek ezek a mágiák?

– Elkapja az utasítást, s nyugodtan végezze el, nem veszélyesek. Rosszat nem kívánunk vele senkinek sem, nem csinálunk fekete mágiát, mert az visszaüt, tehát teljes biztonságban van ön. És az is nagyon jó, hogy ezeket a tükröket évekig, sőt évtizedekig használhatja, tehát ha vannak, vagy majd ha lesznek más kívánságai is, ugyanezzel a mágikus módszerrel ugyanezeken a tükrökön elvégezheti őket.