2024. március 19., kedd
STRANDSZÉPE 2019

Szép lányok, figyelem!

Érvényesülési lehetőség, magabiztos fellépés, siker, csillogás, kiváló szórakozási lehetőség, jó buli, fényes karrier, ez vár azokra a bátor ifjú hölgyekre, akik beneveznek a Magyar Szó Strandszépe 2019 most bejelentett versenyünkre.

Ötvenéves évfordulót ünnepelünk az idén, 1969 júliusában hirdette meg a Magyar Szó először a Strandszépe szépségválasztási pályázatot, így nemcsak az egyetlen napilapunk háromnegyed évszázados fennállásáról emlékezünk meg 2019-ben, hanem a szépségversenyünk fél évszázadáról is. Fergeteges gálarendezvényünkön, a magyarkanizsai Tisza-parton dől el július 13-án, szombaton este, ki lesz az 50 éves szépségverseny és a 75 éves Magyar Szó legszebbje, azaz a szépek szépe a zsűri döntése alapján, és ki lesz az 1. és 2. udvarhölgy, ahogy arra is akkor derül fény, hogy az Olvasók Szépe megtisztelő címet ki nyeri el, és ki lesz a két udvarhölgye.

Mindehhez előbb be kell nevezni a Magyar Szó Strandszépe 2019 jubileumi versenyére. A jelentkezési feltételek a következők: azoknak a hölgyeknek a jelentkezését várjuk, akik 2019. január elsejéig betöltötték a 17. életévüket, de még nem idősebbek 27 évnél, és bizonyított a magyar származásuk. A korábbi évektől eltérően azért eszközöltünk ilyen benevezési változtatásokat, mert a Magyar Szó Strandszépe versenyének legsikeresebbjei továbbjutnak a Magyarok Világszépe 2019 Szépségversenyre, melynek ugyanezek a nevezési elvárásai. A lap szervezésében megrendezett Strandszépe verseny tulajdonképpen a Magyarok Világszépe szépségverseny selejtezőjének minősíthető.

Ezenkívül kérjük, hogy a jelentkező tüntesse fel névét, életkorát, foglalkozását, címét és telefonszámát, a kapcsolatfelvétel céljából. Kiskorú személy esetén valamelyik szülő írásos beleegyezése szükségeltetik a benevezéshez. A lányoktól minden évben két fotót vártunk: egy teljes alakos fürdőruhás képet, illetve egy portrét, ezt idén nem a jelentkezőknek kell elkészíteniük, a benevezést követően profi fotósok fognak ebben a segítségükre lenni.

A nevezést zárt borítékban kell eljuttatni szerkesztőségünk címére: Magyar Szó, 21 000 Novi Sad, Vojvode Mišića 1., a borítékra írják rá: Strandszépe 2019, vagy e-mailben a strandszepe@magyarszo.rs címre, vagy a Strandszépe Facebook-oldalára. További információkért hívják a 064/80-55-037-es telefonszámot.

Ezúttal is két szépségkirálynőt választunk, egyiket a szakmai zsűri a gálán, másikat pedig Önök, kedves Olvasóink, szelvények révén, amelyet a hölgyek fotóinak közlésével együtt fogunk a Magyar Szóban, napilapunkban megjelentetni. Csak annyi a dolguk, hogy megvegyék az újságot, kivágják a szelvényt és elküldjék szerkesztőségünkbe. Egy személy korlátozás nélkül több lapot is megvásárolhat, és egy borítékba több szavazószelvényt is beküldhet címünkre.