2024. április 18., csütörtök

Indul a szavazás a legszebb tablófotóért!

A szavazók között is több nyereményt sorsolunk ki

Kezdetét vette a Magyar Szó Legszebb Tablókép versenyének szavazása. Voksolni a legjobbnak tartott képre a nyomtatott lapban és az interneten, a közösségi hálózatokon is lehet. A szelvényes szavazás április 12-étől május 6- áig, a közösségi oldalakon való szavazás május 10-éig tart. A nyomtatott újságban mindennap megjelentetünk egy-egy szelvényt, valamint egyet a Képes Ifjúságban. Ezeket a szelvényeket akár egyenként, akár egy borítékba helyezve kell szerkesztőségünk újvidéki címére küldeni legkésőbb május 14-éig. Minden szelvény egy szavazatot ér, a Képes Ifjúságban megjelent kettőt. A szelvényeken fel kell tüntetni a hölgy nevét vagy számát, akire szavazatukat adják, valamint a szavazó elérhetőségeit (cím, telefon).

Facebookon és az Instagramon lájkolással és megosztással szavazhatnak. A hölgyek beküldött tablófotóiból a szavazatok alapján (szelvényes szavazás + lájkolás) hatot választunk ki. A hat legtöbb szavazatot kapott hölgy nyereményben részesül. 

A szavazók közül is több nyereményt sorsolunk ki. Játékunk valamennyi részvevője, tehát a jelentkező lányok és a szavazók közül is a legszebbek, illetve a legszerencsésebbek értékes ajándékban részesülnek.