2024. április 26., péntek
KÖZÉPISKOLÁS LÁNYOK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK

Légy a Magyar Szó modellje!

Olvasóink is nyerhetnek

Lapunk újabb nyereményjátékkal kíván kedveskedni olvasóinknak, de ehhez a középiskolás lányok segítségére, illetve közreműködésére van szükségünk.

Elmondjuk, miért.

A Magyar Szó napilap vezetősége úgy döntött, hogy fenállásának 75. évfordulóján nemcsak a  hagyományos Strandszépe versenyt szervezi meg az ifjú hölgyek számára, hanem minden középiskolás diáklánynak is lehetőséget ad arra, hogy szépségével büszkélkedjen. Már készülnek a tablók és az oda illő fotók. Ezeket a fotókat szeretnénk mi is közölni. Tudjuk, hogy a fiúk is kicsinosítják magukat ilyenkor, de ezúttal kimondottan a lányokra összpontosítunk játékunkban, ami a következőkből áll:

1. A már elkészült tablófotókat vagy borítékban (Magyar Szó – tablófotó, 21 000 Novi Sad, Vojvode Mišić u. 1.), vagy elektronikus úton a tablo@magyarszo.rs címre kell eljuttatni. A beküldési határidő április 10. A fotókhoz feltétlenül mellékelni kell a képen szereplő hölgy nevét, címét és elérhetőségét, továbbá az iskola nevét, székhelyét.

2. A beküldött fotókat a Magyar Szó nyomtatott kiadványában, Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/magyarszo), valamint a magyar_szo_legszebb-tablokep című Instagram-profilon közöljük április 1-jétől április 12-éig.

3. A szelvényes szavazás  április 12-étől május 6- áig, a közösségi oldalakon való szavazás május 10-éig tart.

4. A nyomtatott újságban mindennap megjelentetünk egy-egy szelvényt, valamint egyet a Képes Ifjúságban. Ezeket a szelvényeket akár egyenként, akár egy borítékba helyezve kell szerkesztőségünk újvidéki címére küldeni legkésőbb május 14-éig. Minden szelvény egy szavazatot ér, a Képes Ifjúságban megjelent kettőt. A szelvényeken fel kell tüntetni a hölgy nevét vagy számát, akire szavazatukat adják, valamint a szavazó elérhetőségeit (cím, telefon).

5. A Facebookon és az Instagramon lájkolással és megosztással szavazhatnak.

6. A hölgyek beküldött tablófotóiból a szavazatok alapján (szelvényes szavazás + lájkolás) hatot választunk ki.

7. A hat legtöbb szavazatot kapott hölgy nyereményben részesül.

8. A szavazók közül is több nyereményt sorsolunk ki.

9. A játék március 28-án, csütörtökön kezdődik, ettől a naptól kezdve várjuk a fotók érkezését a már említett címre.

A részletekről és a játék menetéről nyomtatott kiadványunkban teszünk közzé információkat. Ahhoz, hogy jól tájékozott játékos lehessen, naponta olvassa napilapunkat, látogassa honlapunkat (www.magyarszo.rs), valamint a Magyar Szó Facebook- és Instagram-oldalát.

Játékunk valamennyi részvevője, a jelentkező lányok és a szavazók közül is a legszebbek és a legszerencsésebbek értékes ajándékban részesülnek.

A kollázson a jelentkezőket láthatják, akikre majd szavazni is lehet.