2024. április 20., szombat
EGY EZOTÉRIAI TANÁCSADÓ NAPLÓJÁBÓL

Hullottak a könnyeim

A rovatban részleteket találhatnak azokból a beszélgetésekből, amelyeket az eltelt 20 év folyamán jegyeztem fel. Minden történet valódi, csak a neveket változtattam meg a klienseim iránti diszkréció miatt. Bizonyára mindenki talál majd valami hasznosat a maga számára.

– Örülök, hogy megoszthatom önnel a problémáimat. Sok nehézségem adódott az életben a rossz emberek miatt. Családomnak jó hírneve volt, becsülték apámat, s ő segített abban, hogy én is fontos, magas poszton lévő és jól fizető munkahelyet kapjak. Sajnos ez csak kevés ideig tartott. Apám megöregedett, ismerősei elhunytak, s más emberek kerültek hatalomra. Bele akartak vinni csúnya, becstelen ügyekbe, s én mertem becsületes lenni, mertem nekik nemet mondani. Ekkor történt az, hogy olyan emberek, akikért tűzbe mertem volna tenni a kezemet, egyik napról a másikra hátat fordítottak nekem. Óriásit csalódtam a barátságban, az emberekben, az igazságban. Néhány hét alatt a munkahelyemet is elveszítettem, s azzal is szembe kellett néznem, hogy a környéken senki nem akart fölvenni munkásnak, főleg nem a képességeimhez méltó munkára. Így kerültem el környezetemből. Keményen dolgoztam, de nem tudtam földolgozni a történteket. Gyötör, hogy igazságtalanok voltak velem, s a csalódottságom miatt nem bíztam meg többé az emberekben. Új barátokat nem szereztem, sajnos nemrég a cég is tönkrement, ahol eddig dolgoztam. Most vissza kell mennem a szülőfalumba, mert ápolni kell anyukámat. A becstelen emberek már nincsenek itt hatalmon, s remélem, hogy nyílik majd lehetőség, hogy újra munkába álljak. Abban kérném a segítségét, hogy sikeresen munkába álljak...

– Rendben. Ajánlom a talizmánt, ez lenne most a legfontosabb. A talizmán mellett kap néhány szertartást is, hogy meggyorsítsuk a folyamatot. A későbbiekben, vagy akár most is, szüksége lesz önnek néhány gyakorlatra, a múlt földolgozásával kapcsolatban, mert arra a helyre megy vissza, az emlékek előtörnek, sok ember és hely emlékeztetni fogja önt a le nem zárt dolgokra.

– Egyelőre a talizmánt kérem csak, s ha szükség lesz egyébre, majd szólok.

Két hónap múlva megcsörrent a telefonom. Az ismerős hangot halottam.

– Tényleg segített a talizmán, éppen szükség volt a faluban egy olyan munkásra, mint én, nem is gondoltam, hogy ilyen jó munkát kapok. Megjegyzem, a szertartásokat is elvégeztem mind, alaposan. Minden rendben a munkával. Ám van egy másik probléma, ahogyan ön feltételezte, a múlt fájdalmai megjelentek. Ugyanis találkoztam egy személlyel, aki nagyon megbántott a múltban, s a gúnyos mosolya ismét megjelent a képén, amikor találkoztunk. Azóta nincs nyugtom, alig alszom, újra és újra azon veszem észre magamat, hogy a múlton eszem magam. Az egészségem is elkezdett rosszabbodni. Tehát, mit ajánl ön, mit tegyek?

– Küldök 15 oldalnyi írást, melyben különféle szertartások lesznek, ajánlatos mindet megtenni. Ez biztosan segít földolgozni az említett eseményt. Ha viszont szeretne ön egy gyökeres lelki, testi, érzelmi és gondolati nagytakarítást, amely érinti a tudatalattiba zárt emlékeket, fájdalmakat is, akkor egy négyrészes gyakorlatcsomagot küldök, melyben benne van az érzelmi fölszabadulás technikája, benne vannak a csakragyakorlatok, különféle meditációk és szertartások. Ez egy mélyreható egyensúlyt hoz, egy teljes tisztulást, olyan érzelmektől és dolgoktól is, melyeknek a gyökerei a múlt életben vannak.

– Tudja mit? Itt az ideje, hogy lezárjak mindent, mert különben hol itt, hol meg ott üti fel a fejét a probléma. Küldje az egészet.

– Rendben, de tudnia kell, hogy egyes gyakorlatokat néhány hónapig is kell csinálni.

– Értem, kitartó leszek, s majd visszajelzek, hogy hogyan reagáltam.

Ismét eltelt néhány hónap, amikor jelentkezett a hölgy.

– Ez hihetetlen, hogy milyen hatással voltak rám egyes gyakorlatok! Csak úgy hullottak a könnyeim! Ugyanúgy hullottak, mint abban az időben, amikor megtörtént a baj. De most mégis más volt az érzés. A múltban a keserűség és a kilátástalanság erősödött minden könnycseppel, most viszont a lezárás, a megértés, a megbocsátás, a szabadulás és a remény erősödött minden egyes könnycseppel. Meg tudtam bocsátani az ellenem vétkezőknek, nem azért, mert nekik volt igazuk, sem azért, mert szent lennék, hanem azért, mert megértettem a karma, a sors lényegét, tudom, hogy ezek az emberek azért viselkedtek így, hogy szembesítsenek életfeladatommal. Ahogyan megtisztultak a csakráim, az energiaburkom erősödött, s végre föllélegezhetek. Nem nyomaszt a múlt, nem gyűlölöm többé (volt) ellenségeimet, és nincs több keserűség bennem. Megtisztultam! Köszönöm!