2024. március 29., péntek

Torta a legjobb zentai teniszezőnek

Györe László élete eddigi legsikeresebb időszakán van túl. Zentán a hét elején ünnepélyes fogadást szerveztek a riói ötszázas ATP-torna győztesének.

A városházán tartott sajtótájékoztató után a tiszteletére állított pannó előtt a szurkolókkal fényképezkedett, majd a zentai teniszklub által rendezett esten egy helyi kávézóban is megjelent, ahol kötetlenebb formában az egyesület vezetőivel és tagjaival beszélgetett.

Az 1903-ban alapított klub egy különleges tortával is kedveskedett, melyen az „ATP 500” felirat szerepel – utalva a közelmúltban elért salakpályás sikerre. Laci a frissen kiadott világranglistán a 31. helyen áll, ezzel Szerbia második számú teniszezőjének tekinthető a világelső és tizenötszörös Grand Slam-győztes Novak Đoković mögött.

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, Györe László ugyan meghívást kapott a miami kemény pályás tornára, ezt az időszakot azonban inkább a feltöltődésnek szenteli.

A zentai sportoló rövidesen megkezdi felkészülését a salakpályás idényre. Hétfői, március 25-ei számunkban bővebben olvashatnak további terveiről.