2024. április 19., péntek

Pályázat az egyházak részére

Szabadka Város nyilvános pályázatot hirdet a területén működő egyházak és vallási közösségek részére, amelynek értelmében azok projektjeit szándékozik támogatni a 2019-es évben.

A város területén működő egyházak és vallási közösségek projektjeinek támogatására szolgáló eszközök igényelhetők folyó javításokra és karbantartásra, átalakítási projektumokra, valamint helyreállítási és felújítási projektekre.

A pályázaton részt vehet a Szabadkai Püspökség, a Szabadkai Pravoszláv Egyházmegye, a Református Keresztyén Egyház Szabadkai Egyházközsége, az Ágostai Hitvallású Evangélikus Keresztyén Egyház Szabadkai Egyházközsége, a Szabadkai Zsidó Hitközség és az Iszlám Vallási Közösség Szabadkai Medzslisze.

A pályázók a Jelentkezési lap az egyházak és vallási közösségek projektjeinek támogatására meghirdetett pályázatra – 1. adatlap című nyomtatvány benyújtásával pályázhatnak, ami elérhető a www.subotica.rs oldalon. A jelentkezéshez a pályázónak kötelezően mellékelnie kell a pályázóra vonatkozó bizonyítékot (annak a nyilvántartásnak a kivonatát, ahol a pályázót bejegyezték), a pályázóra vonatkozó alapvető adatokat (története, tevékenységének leírása, stb.), amit a pályázó állít össze, valamint azon projektum részletes leírását, amelynek támogatására pályázik.

A kitöltött jelentkezési lapokat a kért iratanyaggal együtt nyomtatott formában, zárt borítékban kell átadni a Szabadka Város Közigazgatási Hivatala Ügyfélszolgálatánál, a Szabadság tér 1. szám alatt, vagy postai úton továbbítani a Szabadka Város Közigazgatási Hivatala, Szabadság tér 1., 24000 Szabadka címre, az „Egyházi és Vallási Közösségek Pályázati Bizottsága részére” jelzéssel. A pályázati jelentkezési lapokat elektronikus formában is kötelezően el kell küldeni a crkve@subotica.rs e-mail-címre.

A pályázatra április elsejéig jelentkezhetnek az érdeklődők. A rendelkezésre álló keretösszeg 2 660 000 dinár.