2024. április 19., péntek
HOROSZKÓP

Márciusi előrejelzés

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, amely az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születési órából). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.

Kos (március 21. – április 20.)

Az Uránusz véglegesen kilép a Kos jegyéből, s vége lesz az újításoknak, a váratlan fordulatoknak, a stressznek. Kosként sosem lesz teljes nyugalom, béke és unalom az ön életében, de az az idegfeszítő helyzet, amelyet az elmúlt években érzett, örökre eltávozik. Az anyagi helyzete az, ahol újítások lépnek föl, s most jött el a pillanat, főleg a hónap legelején, hogy egy nagy lépést megtegyen, mely pénzügyi helyzetét földobja.

Bika (április 21. – május 20.)

Most kell fölgyürkőzni, s nekilátni megvalósítani a terveit. Ne próbáljon e hónapban pihenni, lustálkodni, mert akkor olyan embereket és eseményeket fog bevonzani az életébe, akik/amik ártani fognak önnek. Ez a cselekvés, az újítás ideje. A hónap eleje nagyon jó arra, hogy valamit véglegesen lezárjon, s egy új dolgot elkezdjen. A hónap vége hozhat idegességet, de ami fontos, az Uránusz belép az ön jegyébe, s nagy megújulást hoz.

Ikrek (május 21. – június 21.)

A karrierje az, ami most aktuális, önön van a világ szeme, ám annyi fény irányul önre, hogy már nem is látja önt reálisan senki, tévhitek és ködösítések kapcsolódnak a képhez, noha ön is hozzájárul a megtévesztéshez. A hónap közepétől eltűnik ez a varázsfény ön körül, ám a siker megmarad. A hónap végére a baráti körben magasztalják majd. A lelki világára kell odafigyelnie, a titkokra, s nem utolsósorban a titkos ellenségekre.

Rák (június 22. – július 22.)

A párkapcsolat terén komolyság, stabilitás, tűrés vagy felelősségvállalás vár önre. Pénzre, ajándékokra, segítségekre számíthat azonban mind párjától, mind másoktól is. Külfölddel kapcsolatban most bizonyos változások lesznek. Információk és utazások nem várt irányt vesznek, levelek elkallódhatnak, valakit viszontláthatunk. A barátokkal kapcsolatban aktív időszakra számíthat.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

A szórakozás kapcsán sok pénzt elkölthet ebben az időszakban, és a kockáztatást is túlzásba fogja vinni. A gyerekekkel kapcsolatban élvezet vár önre, s egy halom pénztől fogják önt megszabadítani. Ne feledje el betartani a szavát, ígéreteit számon fogják kérni. A szerelemben ideális a helyzet, sok szeretetet fog kapni és adni is. Ajándékokra és mások segítségére is számíthat.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Ez a meggondolás, átgondolás, földolgozás és befejezés időszaka. Partnerkapcsolatának is nagy figyelmet fog most szentelni. Az egészsége kitűnő lesz, munkájában örömét leli, s az étkezések, lakomák is örömet hoznak. Legyen óvatos a törvénnyel kapcsolatban, az extrém vallási szertartások és szokások veszéllyel járnak, külföldre most ne menjen, vagy készüljön föl a kellemetlenségekre.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Ez az időszak végre jó híreket hoz az egészség terén. Ha mestereket kell fogadjon, most tegye. A hónap második részében partnerére összpontosítson, s beszéljék át még egyszer azokat a dolgokat, amelyekről már szó volt. Kitűnő időszak ez költözködésre is. Most mozgasson meg minden követ, ha segítséget vagy kölcsönt akar, s a hónap első fele alkalmas műtétekre, beavatkozásokra.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Meg lesz elégedve otthonával, családtagjaival, kényeztetni fogják önt. Ingatlanvásárlásra is alkalmas ez az időszak. Költségei lehetnek kocsija, utazással és iratokkal való kavarodások miatt is. A szórakozás most örömet hoz, főleg ha az víz környezetében fog zajlani. Gyerekeivel van mit megbeszéljen, titkot tud meg, vagy elhallgat valamit.

Nyilas (november 23. – december 21.)

A Jupiter továbbra is védelmet és jókedvet, boldogságot ad, emellett könnyelműséget is. Legyen azonban óvatos jogi dolgokkal, megbeszélésekkel, fogadalmakkal, ígéretekkel kapcsolatban. Most élvezheti szomszédjaival a jó viszonyt, de ez a helyzet a testvérekkel, rokonokkal is. Ha utazni szeretne, menjen olyan helyekre, ahol már volt, vagy régóta szeretne eljutni. Családja boldoggá teszi.

Bak (december 22. – január 20.)

Ez igen kiváló időszak lesz a pénzzel kapcsolatban. Ha szereti a virágokat vagy a művészetet, akkor e téren kellemes változásokra tesz szert. A kommunikáció terén most sikereket ér el, sokan önre fognak figyelni, s elismerésben lesz része. Testvéri segítséget kap vagy ad, a szomszédságban pedig titkos dolgok folynak. A gyerekek most nem nyugszanak, oda kell önnek rengeteg energia.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Ez egy kiváló időszak az ön számára, tele szeretettel és szórakozással. Tündökölni fog, kedvességet áraszt, s pénzügyei is jól állnak. Az otthonában azonban nem lesz nyugalom, vendégei lesznek, esetleg megkezdődnek valamilyen újítások, javítások. Rendezze iratait az ingatlanokkal, adókkal kapcsolatban, mert valahol elakadás van. Régi barátokkal fog kapcsolatba lépni.

Halak (február 20. – március 20.)

Ez az ön időszaka, figyeljen végre saját magára, s ne hagyja, hogy mások kihasználják jóságát. Legyen titokzatos, együttérző, segítőkész, s ne maradjon most ki az életéből a humor, a zene, az, ami megtestesíti az ön vágyait. Legyen óvatos a szavakkal és utazásokkal, ha kell, változtasson döntésein. Lelkivilága, a hit, a titkai boldoggá teszik önt.