2024. április 20., szombat

Alternatív gyógyászati vásár Szabadkán

Benedek Miklós felvétele

Benedek Miklós felvétele

A szabadkai Badawi Poliklinika szervezésében április 13-án kerül sor a IV. Egészség- és Alternatív Gyógyászati Vásárra. A rendezvényt 10 és 18 óra között tartják meg a Népkör helyiségeiben.

A kiállítással kapcsolatban tegnap sajtótájékoztatót tartottak, amelynek keretén belül a szervezők nevében Mohamed Badawi, Marija Badawi, Kristijan Fürstner és Nebojša Skenderović ismertette a részleteket. Mint a felszólalók kifejtették, a vásár célja, hogy népszerűsítsék a gyógyításhoz való természetes és alternatív hozzáállást, és hogy felhívják a figyelmet a megelőzés fontosságára. A programban szerepet kapnak különböző szakorvosi vizsgálatok is, de a szervezők a hangsúlyt az úgynevezett holisztikus gyógyászatra helyezik, például az akupunktúrára, a reikire vagy éppen a homeopátiára.

A rendezők ugyanakkor arra is kitértek, hogy várják olyan termelők, vállalkozók, cégek és intézmények jelentkezését, akik érdekeltek az alternatív gyógyászatban. Az érdeklődők jelentkezhetnek a Badawi Poliklinika Facebook-, illetve weboldalán.