2024. április 25., csütörtök
ZENTA

Négy új játékossal a szezon második felére

Megszületett Zenta község sportköltségvetésének végleges határozata, melynek értelmében a zentai labdarúgóklub 1,19 millió dinárt kap a 2019-es évre. A finanszírozás nem tér ki külön az edzők fizetésére, a klubok saját maguk dönthetnek arról, mire költik a támogatást. A Szabadkai Körzeti Ligában versengő csapat az őszi idényt a 12. helyen zárta, a szezon második felében azonban jobb eredményeket várnak.

Ami a futballklubot illeti, nekünk semmiféle fennakadást nem okoz a mostani határozat. Az FK Zenta úgy döntött, hogy fizetett edzőt alkalmaz. Nekem az a véleményem, hogy annak az egyesületnek, amelyik jó eredményeket akar elérni, mindenképpen szüksége van egy trénerre. A játékosaink a futball mellett több váltásban dolgoznak, így muszáj, hogy valaki állandóan itt legyen a klubban. Az edzéseket délelőtt és délután is meg kell tartani” – mondta Özvegy József, a klub titkára.

A csapatot négy új játékos erősíti a március elején rajtoló tavaszi szezonban. A törökbecsei Jedinstvóból Stefan Korać és Bojan Lovren, a szanádi Jadranból Nebojša Pavlov, a magyarországi Orosházáról pedig Pavlović Nikola érkezett.