2024. április 25., csütörtök
MEZŐGAZDÁSZOK FIGYELMÉBE

Lakossági fórumok Vajdaság-szerte

Magyar Szó-élőújság Péterrévén

A Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége szervezésében hétfőn 17 órakor Óbecsén a Petőfi Sándor Magyar Kultúrkör kistermében, 19 órakor Péterrévén (falugazdász: Faragó Enikő) a helyi közösségben, szerdán 18 órakor pedig Feketicsen (falugazdász: Fekete Andor) a Kultúrotthonban tartanak Aktuális pályázatok és a kötelező gazdasági bejegyzések elnevezéssel lakossági fórumot. A péterrévei lakossági fórumon bemutatkozik a 75 éves Magyar Szó és mezőgazdasági melléklete, a Magvető. A helyszínen megvásárolható lesz a Naptár 2019, a Menedékben, valamint a Szórványlétben című kiadványunk.

A szerkesztőségünket Varjú Márta főszerkesztő, Varga Attila, a Magvető szerkesztője és Gergely József fotóriporter képviseli, ezenkívül fellép az est elmaradhatatlan vendége, a MagyarZó Pistikét megszemélyesítő Molnár Zoltán színművész.

A helyszínen Bágyi Sándornál, a terjesztőosztályunk munkatársánál megvásárolható a Naptár 2019, a Menedékben, valamint a Szórványlétben című kiadványunk.

A lakossági fórumok előadói a Vajdasági Magyar Szövetség köztársasági- és tartományi szakpolitikusai: Fremond Árpád, a VMSZ alelnöke, a Köztársasági Képviselőház Mezőgazdasági Bizottságának tagja, Juhász Attila mezőgazdasági államtitkár, Ótott Róbert, a Tartományi Mezőgazdasági, Víz- és Erdőgazdálkodási Titkárság helyettes titkára, dr. Molnár Viktor, a Tartományi Mezőgazdaság-fejlesztési Alap igazgatóhelyettese és Nagy Miklós, a Vajdasági Agráregyesületek Szövetségének elnöke.