2024. március 28., csütörtök

Troicki a nyolcaddöntőben

Sikerrel rajtolt a két szerbiai veterán a bangkoki challengeren. Janko Tipsarević az 1. fordulóban a tajvani Jang Cung Huát, Viktor Troicki pedig a 2. forduló első meccsén Li Duk Hit múlta felül. Tipsarević a 2. fordulóban a 21 éves és a ranglistán 216. ausztrál Marc Polmansszal, Troicki pedig a nyolcaddöntőben a 34 éves és a ranglistán 212. japán Go Szoedával játszik.

Viktor Troicki (Fotó: Beta/AP)

Viktor Troicki (Fotó: Beta/AP)

Dušan Lajović az este az argentin Leonardo Mayerrel kezdett Buenos Airesben, Fucsovics Márton pedig ma indul Rotterdamban a szlovák Martin Kližannal.

A Fed-kupa következő körét április 20-án és 21-én rendezik meg, amikor a világcsoport I. elődöntőjében a Franciaország–Románia és az Ausztrália–Fehéroroszország találkozót tartják meg. Ugyanabban az időpontban lesznek műsoron a minősítők is. A tegnap megtartott sorsolás alapján a világcsoport I.-ért a Csehország–Kanada, USA–Svájc, Lettország–Németország és a Belgium–Spanyolország, a világcsoport II.-ért pedig az Oroszország–Olaszország, Japán–Hollandia, Nagy-Britannia–Kazahsztán és a Szlovákia–Brazília viadalt tartják meg.