2024. április 19., péntek

Magyar Szó-élőújság

Lakossági fórummal egybekötött Magvető-bemutató Csantavéren és Zentán

A jövő héten a Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége közös szervezésében mezőgazdasági lakossági fórummal egybekötött Magyar Szó-élőújságot tartunk Csantavéren és Zentán. A rendezvényen bemutatkozik a 75 éves Magyar Szó és mezőgazdasági melléklete, a Magvető, valamint a Vajdasági Magyar Szövetség köztársasági- és tartományi szakpolitikusai az aktuális mezőgazdasági pályázatokról és a kötelező gazdasági bejegyzésekről beszélnek. Az élőújságra kedden 18 órai kezdettel Csantavéren, a színházteremben és csütörtökön 18 órai kezdettel Zentán, a városházán kerül sor.

A szerkesztőségünket Varjú Márta főszerkesztő képviseli, Varga Attila, a Magvető szerkesztője, Fodor István, a Szórványlétben I. és II., valamint a Menedékben kiadvány szerkesztője, valamint az est elmaradhatatlan vendége, a MagyarZó Pistikét megszemélyesítő Molnár Zoltán színművész.

A helyszínen Bágyi Sándornál, a terjesztőosztályunk munkatársánál megvásárolható a Naptár 2019, a Menedékben, valamint a Szórványlétben című kiadványunk.