2024. március 29., péntek
HOROSZKÓP

Februári előrejelzés

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, amely az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születési órából).

Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.

Kos (március 21. – április 20.)

Egész hónapban tele lesz energiával, győzelemre lesz képes, és egészségi állapota is javulni fog. A hónap második fele a pénzről szól. Nagy bevételek és nagy költségek elé néz. A baráti összejövetelek boldog pillanatokat okoznak. Álmai útmutatást adnak, a lelki megnyílás most igen hasznos lesz.

Bika (április 21. – május 20.)

Eljött az idő, hogy nagy fogadalmat tegyen. Tanulásra, vizsgázásra, új nézetek elfogadására használja ki ezt az időt. Az ön státusza most megváltozik, nagy célokat fog megvalósítani, és ismeretsége is megnő. Nagy lépéseket tesz meg a karrier terén, s felettesei pártfogását is élvezni fogja.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Külföldről jelentős híreket várhat ebben az időszakban. Az is jó, ha ön elutazik. A hónap első felében igyekezzen beindítani azokat a dolgokat, melyek a céljai eléréséhez szükségesek. Barátai segítségére számíthat. A partnerkapcsolat kiválóan működik, sok kedvességet kap majd. A hónap végén egy kis flört veszélybe sodorhatja.

Rák (június 22. – július 22.)

A hónap eleje nem kedvez a párkapcsolati ügyekben, komoly veszekedésre számíthat, de az is lehetséges, hogy azért idegeskedik majd, mert párja bajba keveredett. A hónap végére valamennyire rendeződik a helyzet, de a hűvösség még egy jó darabig megmarad. Ajándékokra számíthat, rokoni vagy baráti kapcsolatok szépítik meg napjait, s a munkaadó is az ön kedvében jár.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

A mindennapi munka terhére lesz, de lehet, hogy csak azért, mert a közérzete rossz, energiaszintje pedig alacsony. A krónikus betegségek nem kerülik el még egy ideig, de kedvese megpróbálja fölvidítani. Ügyeljen a megbeszélésekre, a kapott ígéretekben lesz egy kis hamisság. Harcoljon és védje meg magát, amikor a helyzet megköveteli, ha nem is lesz egészen formában. Kifizetődik.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Kiváló időszak ez a családi ügyek és az ingatlanok rendezésére. Örömteli napok várnak önre, ha otthonában szépítéseket végez, esetleg egy új bútordarab kerül az ön birtokába. A munka és az egészség terén is sikerre számíthat. Figyeljen gyermekére, segítsen neki „felnőni”. A párkapcsolat a hónap második felében föllendül.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Partnere most igen aktív lesz, segítsen neki kiharcolni céljait. Szerelmi életében most a szenvedély is nagy szerepet játszik. Ezenkívül örömét fogja lelni a pénzzel kapcsolatban. A gyerekek örömet okoznak, s ha bármi egészségi problémája volt, most tegyen lépéseket, a gyógyulás teljes lesz. Jó időszak ez a munkára, s a jó szokások bevezetésére.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Energiáját most igen pozitívan tudja használni, mert szép fényszögek kísérik a Marsot. A szórakozás, a kockázat és a szenvedély igen aktuális e hónapban. Pénzügyei remekül alakulnak. A rokoni és szomszédi viszonyok azonban elszomorítják. A megbeszélések nehézségekbe ütköznek. A közlekedésben késésekre számíthat.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Igen pozitív időszak ez az ön számára. Kicsit oda kell figyelni a hónap második felében arra, hogy ne kövessen el túlzásokat és legyen óvatos a törvények megszegésével kapcsolatban. Pénzügyei még mindig nem a legjobban alakulnak, ez még a befektetés, a munka ideje. Sikere lesz a megbeszélésekkel kapcsolatban.

Bak (december 22. – január 20.)

Most igyekezzen pénzt keresni, új lehetőségek után nézni. Ez az időszak alapozza meg a jövőjét a pénzzel kapcsolatban. Most adjon el és vegyen dolgokat, szerencséje lesz az üzletkötésekben, s utazásra is kiváló ez az időszak. A család, a gyerekek és a szomszédok is pozitívan hatnak önre, s örömét leli bennük.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Álmai még mindig nyomasztóak, hite megingott, titkai sötétek. Komoly belső munkára lesz szüksége, s akkor le tudja győzni ezeket a dolgokat. Kiváló időszak ez meditációra, a múlttól való szabadulásra, esetleg az angyalok vagy az álmok tanulmányozására. Lesz elég ereje, hogy sikert arasson, ebben barátai, kedvese s bizonyos tanfolyamok segítenek. Pénzhelyzete javul.

Halak (február 20. – március 20.)

Egy régi barát neheztel önre, valaki félrevezette önöket, pletykák és féltékenységek áldozatai lettek. Kár, hogy idáig fajultak a dolgok, de most alkalma lesz, hogy helyrehozza ezt a kapcsolatot. Büszke lesz ebben a hónapban, s bizonyos kiemelt pozícióra is számíthat. Használja ki a rendelkezésére álló kedvezményeket, s lelki erejére és megérzéseire nyugodtan támaszkodhat.