2024. március 29., péntek

A zentaiak állították meg a szabadkai lányokat

A hétvégén a Sport Mindenkinek Egyesület szervezésében Zentán a sportcsarnokban kispályás labdarúgótornát tartottak, amelyen a házigazda két csapattal képviseltette magát, emellett jelen volt az adai AFK, a Kevi, a péterrévei Jedinstvo, a Nyers István Akadémia, illetve a szabadkai Coerver és a Spartacus leánycsapata.

A torna a csoportküzdelmekkel kezdődött, ahol a Zenta A gárdája, valamint a Spartacus lányai végeztek az élen, ezt követően a két csoportelső játszott a trófeáért. A fináléban a zentai fiúk 3:1-re nyertek a szabadkaiak ellen. A gólokat Glišić, Boros és Fodor szerezte, míg a Kék Galambok szépítő találatát Obradović jegyezte. A helyezésekért is külön csata folyt. A dobogó legalsó fokára a Nyers István Akadémia csapata állhatott fel, miután 3:2-re legyőzte az AFK-t. Ötödik a Coerver lett, ők a zentaiak B csapatát verték 3:2-re, míg a kevi fiatalok 1:0 arányban múlták felül a péterréveieket.

A torna díjátadóján a serleget és az egyéni elismeréseket a Sport Mindenkinek Egyesület képviseletében NagyLajos, BognárZsolt és RadivojMuškinja adták át. A gólkirály FodorMarko lett, a legjobb kapus MomčiloVuletić, a legjobb játékosnak járó díjat pedig NatalijaObradović vitte haza.