2024. március 28., csütörtök

Minden információ egy helyen

Pénteken a szabadkai Gerontológiai Központ és a Szerbiai Telekom cég képviselője szerződést írt alá, amelynek értelmében az előbbi intézményben információs call centert hoznak létre. A kezdeményezés célja, hogy az érdeklődők egyetlen telefonszámon minden szükséges információhoz hozzájussanak a Gerontológiai Központtal kapcsolatban.

(Fotó: Gergely Árpád)

(Fotó: Gergely Árpád)

Az ünnepélyes szerződés-aláíráson jelen volt Nenad Ivanišević, a Gerontológiai Központ igazgatója, Ilija Đukanović, a Szabadkai Városi Tanács egészségüggyel és szociális kérdésekkel megbízott tagja, valamint Ivana Kuručki, a Szerbiai Telekom értékesítési részlegének vezetője. Nenad Ivanišević a jelenlévő újságíróknak kifejtette, hogy a Gerontológiai Központ hosszabb ideje együttműködik a Szerbiai Telekommal, aminek köszönhetően a közelmúltban az intézményük 300 alkalmazottja új telefonkészülékhez jutott.

– Nem szeretnénk olyan intézmény lenni, ahol az érdeklődőknek sokat kellene telefonálniuk ahhoz, hogy információkhoz jussanak. Az új call centerben munkanapokon 6.30 és 15 óra között felkészült munkatársaink várják a hívásokat, és minden szükséges információt megadnak – fogalmazott az igazgató.

Ivana Kuručki felszólalásában elmondta, hogy cégük országszerte számos szociális intézményt támogat különböző formában, és a szabadkai Gerontológiai Központtal való együttműködést megkönnyíti az a tény, hogy az idősekkel való foglalkozás terén az ország egyik legfejlettebb intézményéről van szó.

A Gerontológiai Központ és a Telekom következő közös projektje értelmében a közeljövőben a központ parkjában ingyenes mobilinternet lesz elérhető.