2024. március 28., csütörtök

Logótervpályázat

Kishegyes újratelepítésének 250. évfordulója alkalmából

1769-ben, pontosan 250 évvel ezelőtt a tavasz első fuvallataival 81 szentandrási család érkezett Hegyespusztára, hogy új otthon alapítsanak ezen a tájon. Az ő bátorságuknak és kitartásuknak köszönheti Kishegyes, hogy ebben az évben újratelepítésének 250. évfordulóját ünnepli.

Az ősök előtt tisztelegve, az évforduló alkalmából a kishegyesi helyi közösség pályázatot hirdet az emlékév logójának kiválasztására. A logó célja az évforduló eseményeinek népszerűsítése lesz, és a pályázaton bárki részt vehet. A pályaműveket a kishegyes@eunet.rs e-mail-címen kell leadni, legkésőbb február 15-éig. A nyertes pályaművet a kishegyesi helyi közösség tanácsa fogja kiválasztani, és az meg fog jelenni a helyi közösség által kiadott arculati elemeken, nyomtatványokon.

A pályázók alkotásaikat kizárólag e-mailben juttathatják el, és a levél tárgyaként azt kell feltüntetni, hogy 250. évforduló – logópályázat. A pályázónak meg kell adnia nevét és telefonszámát, a beküldött pályaművet pedig JPEG, PDF vagy EPS formátumban kell leadnia. A fájl mérete maximum 3 MB lehet, és egy személy több pályaművet is benyújthat.

A helyi közösség által kiírt logópályázat nyertese 5000 dinár értékű ajándékutalványt kap. A pályázattal kapcsolatos további információkat a 060/7300-202-es telefonszámon lehet kapni.