2024. április 16., kedd

Magvető-élőújság Gunarason!

Hagyományainknak megfelelően a Magvető, a Magyar Szó mezőgazdasági melléklete az idén is tart tavaszi élőújság-sorozatot. Első rendezvényünkre Gunarason a Civil Központ nagytermében kerül sor február 1-jén, pénteken, 19 órai kezdettel.

Jelen lesz Varjú Márta főszerkesztő, aki a Magyar Szó történetének 75 esztendejéről mond rövid ismertetőt, Varga Attila, a Magvető szerkesztője, Fodor István, a Szórványlétben I. és II., valamint a Menedékben kiadvány szerkesztője, Herceg Elizabetta, a topolyai szerkesztőségünk szerkesztője, Ótos András fotóriporter, valamint Bágyi Sándor, a terjesztőosztályunk munkatársa. A műsort Fehér Ildikó újságíró vezeti. Az est vendégei lesznek még Fremond Árpád köztársasági képviselő és Ótott Róbert tartományi mezőgazdasági titkárhelyettes. Ők a mezőgazdaságotot érintő aktuális kérdésékről beszélnek, és a helyszínen kérdéseket is feltehetnek a gazdák.

Az est elmaradhatatlan vendége lesz a MagyarZó Pistikét megszemélyesítő Molnár Zoltán színművész.

A rendezvényt követően az érdeklődők akciós áron megvehetik a Naptár 2019, a Menedékben, valamint a Szórványlétben című kiadványainkat.