2024. április 19., péntek

Új infóközpont a belvárosban

A Vajdasági Idegenforgalmi Szervezet január 21-én információs központot nyit a Mihajlo Pupin sugárút 18. alatt.

A Vajdasági Idegenforgalmi Szervezet a Mihajlo Pupin sugárút 18. alatt nyit irodát, számos programot, információt kínál a vendégek számára (Szeli Balázs felvétele)

A Vajdasági Idegenforgalmi Szervezet a Mihajlo Pupin sugárút 18. alatt nyit irodát, számos programot, információt kínál a vendégek számára (Szeli Balázs felvétele)

Az információs központban az érdeklődők fontos információkat tudhatnak meg Vajdaság idegenforgalmi látványosságairól, és eligazítást kaphatnak a város legérdekesebb, legvonzóbb turisztikai kínálatáról. Az új iroda a fiataloknak és az idősebbeknek is számos látványos programot kínál, megismerkedhetnek Vajdaság kulturális örökségével, természeti szépségeivel, valamint az aktuális rendezvényekről is tájékoztatót kaphatnak.

Milica Šušnjić, a Vajdasági Idegenforgalmi Szervezet illetékese a 021.rs hírportálnak elmondta, hogy a legkülönfélébb programokat ajánlják a látogatóknak. Az Infóközpont megnyitása nagyon fontos, mert jelentős segítséget nyújt a vajdasági idegenforgalmi szervezeteknek, valamint azoknak a vállalkozóknak, akik turisztikai kínálattal rendelkeznek.

– Az infóközpontban minden vajdasági idegenforgalmi szervezetnek lehetősége lesz bemutatni saját kínálatát, és természetesen a turizmus területén ténykedő vállalkozók előtt is nyitottak vagyunk – az ő elérhetőségeiket is láthatják majd a látogatók. Az új turisztikai iroda keretében működik majd egy emléktárgyakat árusító kisbolt is, így a vendégeknek alkalmuk lesz vásárolni olyan termékeket, amelyek vajdasági látogatásukra emlékeztetik őket. Természetesen, a Vajdaságban készült borokról, borospincékről, borászatokról is minden szükséges információt megadunk a látogatóknak – magyarázta Šušnjić.

Az információs központ új helyisége 118 négyzetméteres. A projektumot a tartományi kormány finanszírozta, az idegenforgalmi minisztérium pedig az iroda berendezésére különített el pénzeszközöket. A projektum összértéke 16 millió dinár.