2024. április 25., csütörtök
EGY EZOTÉRIAI TANÁCSADÓ NAPLÓJÁBÓL

Teremtsünk sikeres évet!

A rovatban részleteket találhatnak azokból a beszélgetésekből, amelyeket az eltelt 20 év folyamán jegyeztem fel. Minden történet valódi, csak a neveket változtattam meg a klienseim iránti diszkréció miatt. Bizonyára mindenki talál majd valami hasznosat a maga számára.

– Üdvözlöm, kérek egy kis segítséget. Mivel itt az új év kezdete, szeretném tudni, vajon hogyan járulhatok hozzá ahhoz, hogy sikeres évem legyen. Eléggé felgyülemlett életemben a probléma, szinte minden terület javításra vár. Van-e olyan technika, amely mindenre kihat?

– Figyeljen tehát! A benti bagua tükör az, amely minden területen beindítja a sikert. Ajánlatos bizonyos számokat írni a hátoldalára, amely rezgésein keresztül néhány hónapon belül bevonzza életünkbe a megoldásokat, bevonz olyan eseményeket, olyan embereket és információkat, amelyek a segítségünkre vannak. Ez a tükör kihat minden családtagra és lakóra, akik a házban tartózkodnak.

– Ez valóban jó lenne, küldjön nekem ilyen tükröt, utóvégre egy évben egyszer én is megérdemlek valamit! És mondja meg, milyen számokat írjak rá. Igaz, nem sok pénzünk van, mindannyian elakadtunk, nem haladunk az életben, és nagyon félünk a szegénységtől. Valahogy blokkolva vagyunk. Van még valami, amit érdemes megcsinálni?

– Persze, lesz még egy kis dolga önnek. Általában kitisztítjuk az energia útját, megszabadulunk a gátló tényezőktől, s csak ekkor tudja kifejteni a tükör a hatását. Ez a tisztítás, amiről beszélek, több szinten kell megtörténjen. Legelőször ki kell takarítani, s itt nemcsak a porszívózásra és a portörlésre gondolok azon a helyeken, „ahol a papok táncolnak”, hanem az otthonunk minden rejtett zugában is. Amikor megpucoljuk az ablakokat, akkor bizonyos dolgokat is tisztábban látunk majd, minden értelemben. Amikor lomtalanítunk a fiókokban, akkor a lelki lomtól is megszabadulunk. Ha a szekrényünk túl zsúfolt, főleg olyan holmikkal, melyeket nem viselünk már évek óta, akkor akadályokat vonzunk be, feszélyeztetve érezzük magunkat, ingerlékenyek leszünk. Mi a helyzet az ön szekrényében, ha szabad kérdeznem?

– De kérem, talán azt várja el tőlem, hogy eldobáljam azokat a holmikat, melyeket kihíztam? Lehet, hogy majd valamikor rám jönnek még... Vannak ruhák, amelyeket nem igazán szeretek, de megvan, nincs semmi bajuk, hát nem dobhatom ki, vétek lenne. Mi lesz, ha nem lesz pénzem majd újakat venni? Mi lesz, ha jönnek a rossz idők, látja mi a helyzet a világban is, fel kell készülni a legrosszabbakra is, az ínséges időkre... Ha ne adj’ isten! történik valami?

– Aki a rossz időkre számít, azok részére leginkább el is jönnek a rossz idők. Aki a boldogságra összpontosít, annak az életében egyszer csak megjelenik a boldogság. Amire összpontosítunk, annak adjuk az energiát, azt éltetjük, azt vonzzuk be. Ha rendetlenség, kopottság, zsúfoltság van a környezetünkben, az van a lelkünkben is, s a rossz dolgokat vonzzuk be. Ha rendet rakunk, ha nincs túlságosan zsúfolva a szekrény, a szoba, akkor könnyebben lélegzünk, több a mozgásterünk és lehetőségünk is a saját életünkben is. Szokott más dolgokat is felhalmozni, például régi újságokat, tankönyveket, füzeteket, divatjamúlt dísztárgyakat, régi használható bútorokat, melyekre nincs feltétlenül szüksége?

– Én sajnálom eldobni őket. Ezek mind emlékek, no meg, ahogy mondtam, hátha még jók lesznek valamire.

– De ezzel ön meggátolja azt, hogy új, szebb dolgok, tárgyak és események jöjjenek be az életébe. Hagyjon helyet az új dolgoknak, az új ruháknak, ezáltal az új pozitív eseményekre az ön életében, adjon teret magának. Ha attól fél, hogy nem lesz elég valamiből, akkor a hiány hullámhosszára kapcsolódik. Ameddig ott marad, addig nem haladhat előre. Ha viszont vesz egy szép nagy, lehetőleg piros vagy arany pénztárcát, esetleg zöldet vagy feketét, s elhatározza, hogy megtölti pénzzel, méghozzá nagy címletű bankókkal, akkor előbb-utóbb ez történik meg.

– Ez meseszerűen hangzik. Meg lehet a jólétet gyorsítani, ha mondjuk tényleg veszek egy ilyen pénztárcát?

– Igen, bizonyos szertartással, esetleg ha egy talizmánt vagy angyalpecsétet is rak bele. Ha pénzt szeretne, akkor pénztalizmánt érdemes rendelnie és pénzrítusokat csinálnia. Ha a szerelemben szeretne javulást, akkor nem kell új pénztárcát vásárolnia, hanem olyan szertartás és talizmán kell.

– Egyszerre hordhatok több talizmánt is?

– Igen, ha azok nem olyan kívánságok, hogy egyik kizárja a másikat.

– Mi akkor a jobb, a hatásosabb, a tükör vagy a talizmán, esetleg a rítus, vagy az angyalpecsét?

– Az az igazság, hogy ha ezek közül bármelyiket is birtokolja, azzal már egy nagy lépést tesz célja megvalósítása felé. Sok embernek elegendő az egyik dolog. Ám az is igaz, hogy az egyik ember jobban reagál az egyik módszerre, a másik a másik módszerre. Ezért, ha biztosra akarunk menni, akkor ajánlatos mindent bevetni. Ezzel az energiát nemcsak összeadjuk, hanem megsokszorozzuk. Ezért érdemes, ha nem is egyszerre, mindet birtokolni, s több rítust is elvégezni. A rítusok is hasonlóan hatnak, van, akin már egy rítus elvégzése is elegendő, de bizony sok embernél akár 10–15 rítusra lesz szükség akár a negatív energiák megszüntetésére, akár a siker bevonzására. Ezekkel a különféle módszerekkel más-más szintekről irányítjuk az energiát, s így több dolog tisztul, s a siker begyorsul.

– No, de tényleg fontos a szekrényem kiürítése is?

– Válogassa át ruháit, próbálgassa fel, s a fölösleggel örvendeztessen meg rászorulókat, önnek pedig jutalom jár ezért. Arra is kell vigyázni, hogy hogyan rakodtunk el az otthonunkban. Fontos, hogy minden ajtót, minden szekrényajtót teljesen ki lehessen nyitni, tehát legalább 90 fokban. Ne álljon előtte másik bútordarab vagy bármi, ami akadályozná az ajtó nyitását. Ha blokkolva van az ajtó, akkor az életben sem nyílnak meg előttünk az ajtók, a lehetőségek, blokkolva leszünk és folyton akadályokba ütközünk. Tehát fontos az, hogy minden ajtót, minden szekrényajtót teljesen ki tudjunk nyitni és minden fiókot is teljesen ki tudjunk húzni, ne blokkolja azokat semmi.

– Úgy látom, akad pár dolgom otthon, arrébb kell tologatnom az asztalt, a székeket, sőt lesz olyasmi is, amit likvidálni kell otthonomból. Küldje akkor most a tükröt, s a pénzre vonatkozó dolgokat, én pedig megválok a kacatoktól, s átrendezem otthonomat. Jelentkezem fél év múlva, s akkor meglátjuk, lesz-e még valamilyen életterület, ahol javulás kellene, vagy minden beindul már ennyitől is. Addig is köszönöm. Nos, a kis bikinimnek annyi, fájó szívvel, de sok reménnyel, búcsút veszek tőle.