2024. április 23., kedd
HOROSZKÓP

2019. évi előrejelzés

Ismét eltelt egy év. Lássuk, miben reménykedhetünk az elkövetkező esztendőben, s mire kell ügyelnünk! Mindenki olvassa el, mit jelez a jegy, amelyikben született, s mi az aljegye, s e kettőt kombinálva kap egy képet az eljövendő évről. Aki részletesebben szeretné az egyéves előrejelzést, január végéig árkedvezménnyel megkaphatja a személyre szóló évi horoszkópját. Mindenkinek boldog új évet!

Kos

Nagy lendülettel kezdődik ez az év. Ha bármit el akar kezdeni vagy be akar fejezni, akkor tegye azt az első két hónapban, csak kerülje a holdfogyatkozást és napfogyatkozást január 6-a és 21-e körül. A karrieren, a presztízsen, az életcélokon van most a hangsúly. Ha eddig rosszul csinált valamit, az januárban, szeptemberben és év végén visszaüt. Ha az egészséggel kapcsolatban akar változtatni, akkor azt sikeresen teszi tavaszig. A pénzzel kapcsolatban váratlan helyzetek, új módszerek várnak önre egész évben, s képes lesz sikeresen kockáztatni is. Július nem kedvez a családi ügyekben és az ingatlanokkal kapcsolatban.

Bika

Egy kicsit még lustálkodhat az év elején, de márciustól beindul az izgalom az életében. 2019-ben külföld, a hit, a magasabb szintű tudás és a filozofikus hozzáállás pecsételik meg az ön életét. Az év eleje csalódást hoz, ám szeptembertől jelentős és hosszú távú siker vár önre. Tavaszra és nyárra szép utazásokra is számíthat, emellett olyan iratokat és tudást tud megszerezni, melyek jelentősek lesznek. A szerelem, a gyerekek, a szórakozás és a nyaralás is szeptemberben a legjobb. Az év vége teljes sikert garantál önnek a tudás és külföld területén, részese lesz a magasabb, akár isteni segítségnek is. Tavaszra váratlan fordulatok és izgalom vár önre mind a közlekedés, mind az adásvételi megbeszélések terén is. Megtapasztalja az izgalmat teljes egészében, pozitív és negatív értelemben is.

 Ikrek

Egész évben a partnerkapcsolaton lesz a hangsúly, és ha eddig bármilyen problémája volt a szerelemben, akkor ezt most megoldhatja. Ezenkívül a munkapartnerekkel is sikere lesz önnek. Ebben az évben foglalkoztatni fogja az adóval kapcsolatos dolog is, szert tehet olyan ajándékokra vagy örökségekre, melyek hosszú távon befolyásolják majd az életét. Ugyanekkor mások pénzével jól járhat, tehát ez mind olyan pénz, ami az ön ölébe pottyan, amiért nem kellett megszenvednie. A pénzzel kapcsolatban júliusban lesz nehezebb időszaka, azután ismét mások segítségére számíthat. A szeptember az, amikor az otthonnal kapcsolatos dolgok teszik önt boldoggá. Ez lehet akár a családi viszonyok, akár a lakással kapcsolatos szépítések miatt, ám sikeresen ekkor vásárolhat vagy el is adhat ingatlant.

Rák

A fő hangsúly a partnerkapcsolaton van, melyben jelentős események fognak lejátszódni. Az év eleje nem kedvez, de ne tegyen ön semmit, húzza meg magát, jobban jár. Használja ki az áprilisi csillagállásokat, mert ekkor a Jupiter kedvező hatása segítségével több területen sikert ér el, főleg a mindennapi munkával, szokásokkal és egészséggel kapcsolatban. Július a holdfogyatkozás miatt tovább növeli az aggodalmat, s ekkor az egészségre is oda kell figyelnie. Teljes mértékű sikerre szeptembertől számíthat minden téren. Az év utolsó hónapjai helyrehoznak mindent, boldogság vár önre gyermekeivel kapcsolatban is, és a szerelmi életébe is beköszönt a boldogság.

Oroszlán

Ebben az évben az egészségre, a mindennapi feladatokra, a munkára kell fókuszálnia, és ha állatai vannak, akkor azokra is jobban figyeljen. Január nem kedvez egyik dologgal kapcsolatban sem, minden téren szeptember hozza meg a megoldást, a sikert. Most sokat kell dolgoznia, felelősséget vállalnia, sőt egy kicsit le is kell faragnia büszkeségéből. Ám ne keseregjen, mert most fogja megteremteni az alapokat a jövőre. Április boldogságot hoz gyermekeivel kapcsolatban és a szerelemben is. Ekkor a kockázatok kifizetődnek, akár jelentős nyereményre is számíthat. Júliusban rossz lelkiállapotra számíthat, óvakodjon a magánytól akkor, és a titkok is bánkódást hoznak. November egy fontos eseményt hoz a családdal vagy az otthonával, esetleg ingatlanokkal kapcsolatban. Az iratok és döntések is ekkor lesznek aktuálisak, s nagy fordulatot ígérnek.

Szűz

Kiváló év ez a lakás bővítésére, költözködésre, és a családi viszonyok is javulni fognak. Boldog lesz otthonában. A gyerekek azok, akikre egész évben oda fog figyelni, sok és nagy dolgot tesz meg majd értük. Ők is most keményebben fognak dolgozni, felelősséget vállalnak, és olyan lépéseket tesznek, melyek gyökeres változást hoznak életükbe. Lehet ez akár jó vagy nehéz időszak a számukra, ám ami történik, hosszú távon kedvezőnek mutatkozik. Januárban nem kellene semmit sem cselekedniük, mert azzal csak rontanának a helyzeten, rosszaknak mutatkoznának a döntések. Ám szeptember és november minden téren meghozza a megoldást. Fontos iratokat szerezhet novemberben, s ez a rokonokkal meg az utazásokkal kapcsolatban is jó változásokat hoz.

Mérleg

A lakás, az ingatlanok és a családi ügyek fogják önt foglalkoztatni egész évben. Sok munkát és időt igényelnek a változások, de megéri. Tavaszra számíthat az iratok rendezésére, a megbeszélésekre, esetleg költözködésre, vagy a testvére, rokona támogatására. Ha utazni szeretne, vagy iratokat rendezni, esetleg valamit megtanulni, arra is tavaszra lesz kedvező az időszak. Nyáron egy kis probléma lesz a hírnév vagy a munka miatt, esetleg az egyik szülővel kapcsolatban. Az igazi boldogság mégis ősztől kezdődik, onnantól kezdve leteheti a terhet, melyet már évek óta cipelt. Novembertől érdemes iratokat rendezni, vagy új tudást szerezni.

Skorpió

A pénzzel kapcsolatban kiváló évre számíthat, habár meg is kell dolgozni érte, de a jövedelem óriási lehet. Bármi, ami az utazással kapcsolatos, jelentős nyomot hagy önön, ajánlatos történelmi helyekre utazni, vagy oda, ahol már volt, esetleg tanulmányi útra. Használja ki ezt az évet valamilyen tanulásra, mert arra igen kedvező. Március végétől április végéig, majd novemberben jelentős eseményekre számíthat, bármilyen adásvétellel kapcsolatban kedvez a helyzet. A gyerekek vonatkozásában is jelentős ez az időszak. Ugyanekkor át kell gondolnia néhány dolgot, s óvatosnak kell lenni a kijelentésekkel, iratokkal.

Nyilas

Egész évben a saját jegyében lesz az ön uralkodó bolygója, a Jupiter, s ezért Fortuna istennő kegyeit élvezheti az év túlnyomó részében. Április hoz egy kis változást, egy kicsit más hozzáállásra lesz szükség, vagy valamilyen igazság most derül ki, esetleg most lesz egy kicsit megkerülve a törvény. Külföld is aktuális az idén, s e téren is jelentős április. Ha régi perek, jogi ügyek várnak megoldásra, hát eljön végre ez az időszak is. Az ősz jelentős lesz, befektethet olyan dolgokba, melyeknek tartós értékük van, esetleg fával, szénnel, földdel vagy fagyasztott dolgokkal kapcsolatban kereskedhet, mert az hasznot hoz. Titkos beszélgetések vagy találkozások ideje a november lesz, esetleg tudatalattija feltárására használhatja még ki ezt az időszakot.

Bak

Az újév körüli idő nem az ön időszaka. Ez az év elejére és az év végére is vonatkozik, ekkor ne hozzon fontos döntéseket. Március végétől április végéig viszont fontos döntést fog hozni. Ez az idő csak akkor kedvező az utazásokra, ha olyan helyre megy, ahol már volt. Régen látott rokonokkal is találkozhat ebben az időszakban. Lelki világára ez egy kiváló év. Fölfedezi a belső erőt, a lelki világ segítségét élvezi majd, hitét növelheti, álmai érthetővé válnak. A magány örömet hoz. Mivel a Szaturnusz az ön bolygója, s most visszatért önhöz, bátran használja ki ezt az időt fogyásra, felelősségvállalásra és a tradíciók ápolására, megismerésére, terjesztésére.

Vízöntő

Az egész év a célokról, a baráti kapcsolatokról és a közösségi életről szól, vagyis a Jupiter ezekkel a dolgokkal kapcsolatosan hoz boldogságot. Az élet hoz most életfeladatot is, igyekezzen azonnal megoldani a problémát, amint az megjelenik, mert mihelyt fölismeri azt, hogy mit kell megtanuljon az adott helyzetből, a probléma eltűnik. Otthonában lesz valami újítás, modernizálás, nagyobb szabadságot fog érezni otthonában. A pénzzel kapcsolatban sem lesz tisztában sokszor azzal sem, hogy melyik forrásból mennyi pénz jön, de azzal se, mire költi. Óvakodjon attól, hogy valaki meglopja, vagy figyelmetlenségből ön szórja el. Titkos módszerrel való pénzkereset és titkos helyre való költekezés is lesz bőven. Használja talentumát, s élvezze a művészetet és a lelki értékeket.

Halak

Ebben az évben megvalósíthatja karrierrel kapcsolatos  terveit. Előléptetés, fejlődés, szerencse, könnyítés várható e téren, esetleg munkaváltás, ha ön azt szeretné. Az év elején a pénzzel kapcsolatban lesz aktív, tavaszra pedig jó lenne, ha otthonában munkálatokat végezne, mivel a Mars erejét ha nem építkezésre, rontásra-bontásra használja, akkor az baleseteket és veszekedéseket idéz elő. Március vége és április jelentős lesz, oda kell figyelni a közlekedésre, a szavakra, iratokra, rendezni kell gondolatait, és korrigálni döntésein. Szeptember jelentős lesz egy barátjával kapcsolatban, barátságuk vagy elmélyül, vagy felelősséget vállal érte, de akár meg is szakadhat a kapcsolat. November külfölddel kapcsolatban hoz változásokat, de az unokákkal kapcsolatban is lehetnek változások.