HOROSZKÓP

Januári előrejelzés

Pénzes Etelka

2019. január 9., 06:24 >> 2019. január 9., 07:24

Kommentek száma 0  A cikkhez tartozik képgaléria  Megjelent nyomtatásban

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, amely az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születési órából). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.

Kos (március 21. – április 20.)

Jól kezdődik az év, formában lesz, mivel a Mars, az ön uralkodó bolygója az ön jegyébe fog érni. Most versenyezhet, harcolhat, elkezdhet vagy befejezhet mindent. Szabadon szálljon most szembe minden akadállyal, ellenséggel. A távoli országok, hitek és kultúrák most hatalmukba kerítik önt, itt van az időszak, hogy változtasson nézetein. A karrier virágzik, s a baráti kapcsolatok is.

Bika (április 21. – május 20.)

Eljött az idő, hogy leküzdje belső félelmeit, hogy nagytakarítást csináljon a lelkében és a tudatalattijában. Söpörjön ki minden félelmet és rosszat, s támaszkodjon álmaira – azok most sokat elárulnak. Világnézete komoly változásokat hoz az ön életébe, ezenkívül ha bármi dolga is akad külfölddel, az sikeres lesz. Most várhat másoktól lelki és pénzbeli segítséget is.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Ez a hónap a szerelmi idillről szól. A nyilvánosság előtt is jól szerepel ön. Barátaival használja ki sportra vagy munkálatokra ezt az időt, egymást segítsék most, de a pénzét azért ne ossza meg velük. Most támaszkodhat másokra, hosszú távon is. Kitűnő időszak ez örökségek intézésére, hosszú távú befektetésekre, akár kölcsönt is vehet fel.

Rák (június 22. – július 22.)

Kiváló idő ez a munkával kapcsolatban. Most végre megmutathatja, hogy nemcsak a család az a terület, amihez ért, hanem kiépíthet magának egy sikeres karriert is, vagy a meglévő munkában jelentős haladásra tehet szert. Céljaiért most meg tud küzdeni, s ez meg is lesz jutalmazva. Sikere lesz a tárgyalások terén is, és partnere is kiáll ön mellett. Egészsége virágozni fog.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

A felsőbb tudásért és igazságokért most harcoljon, mert sikere lesz e téren. Ugyanekkor a külföldi utakat egy kis stressz is kíséri, a hónap eleje és vége nem kedvez az utazásokra, konfliktusok, veszélyek és büntetések valószínűek. Szerelmi ügyekben azonban sikere lesz, a gyerekekkel is, s egy kis bulizás is feltölti önt pozitív energiákkal. Óvakodjon a hidegtől, régi betegségei is előjönnek.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Otthon, édes otthon! Minden sikerül most az otthonnal, családdal kapcsolatban, a családi viszonyok kiválóak lesznek, otthonába valami új dolog kerül, esetleg szépítés, javítás lehetséges. A gyerekek sorsáról komolyan el kell beszélgetni, s lassan intézkedni is kell. Egészsége igen jó lesz, javulás áll be. Új szokásokat vezethet be, ezek jót tesznek majd önnek. A munka is jól fog menni.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Elérkezett az ideje, hogy párjával megcsináltasson valamit, mert vagy aktív lesz ő, vagy veszekedős. Kiváló időszak ez megbeszélésekre, szerződésekre, adásvételre. Az utazások sikeresek lesznek, használja ki ezt az időszakot. A gyerekekkel kapcsolatban igen meg lesz elégedve, boldog lesz miattuk. Menjen szórakozni most, és a hónap végén szabadon kockáztasson. Jó időszak ez földvásárlásra.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Most kell kihasználni a kedvező fényszögeket a pénzkeresésre. Ha szorgalmas lesz, akár félre is tehet belőle. A család fontos lesz az ön számára, s büszke is lesz rájuk. A rokoni kapcsolatok aktuálisak lesznek, előjönnek a régi témák és rég nem látott rokonok. Tanulásra is jó ez az időszak. Fontos lenne a régi döntéseket átgondolni, esetleg korrigálni.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Nagyon jó időszak ez az ön számára, boldog lehet és élvezheti az élet örömeit, a jólétet. Fennáll egy kis veszély a hízás, esetleg s mértéktelenség miatt is. A pénzzel kapcsolatban stabil lesz a helyzet, olyan dolgokba érdemes befektetni, melyeknek hosszú távon is értéke lesz. Egy könyv vagy egy újságcikk most felkelti a figyelmét, s ez olyan kedvező változást hoz az ön életébe, ami jelentős lesz.

Bak (december 22. – január 20.)

Főleg a hónap első része hoz sikert önnek, ekkor elismerésben részesülhet, s kifejezheti magát megfelelő módon. A hónap második része pénzt hoz, ha igyekszik, akkor sokat. Legyen türelme a családtagokkal, rokonokkal, s legyen óvatos a tüzeléssel kapcsolatban is. A kapkodás vagy valamilyen műszaki hiba komoly kárt okozhat. A magány jót hoz, s titkai boldoggá teszik önt.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Az esze most vágni fog, viszont a nyelvére ajánlatos lesz vigyázni, nehogy megsértsen valakit. Ám ha harcolni kell, akkor bátran előre. Sokat fog írni, olvasni, az információk áramlata önre zúdul, ezért kicsit feszült lesz. Telefonszámlája a mennyekbe szökik, legyen rá gondja. Álmai megmutatják a helyes utat, a baráti köre keresi a társaságát, jól fognak szórakozni. A hónap végére elégedett és büszke lesz ön.

Halak (február 20. – március 20.)

Sose hajtott még ennyire a pénz miatt, de el kell ismerni, ritkán is költött ennyit, mint most. Kitűnő időszak ez arra, hogy új kereseti forrásokat fedezzen fel. Nagyon jó idő ez a karrier építésére, előléptetésre, célok elérésére is. Bátran forduljon segítségért feletteseihez, mindenki jót hoz, aki hatalmon van, vagyis magasabb poszton, mint ön. Előérzete és lelki világa, úgymint álmai segítséget és nyugalmat, örömet hoznak önnek.


Mielőtt hozzászólna a cikkhez, kérjük olvassa el a moderálási alapelvet!

! Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie:
Facebook belépés
Listázás:

 • HETI ROVATOK
 • Kerekeken
 • Napsugár
 • Nyugdíjasok oldala
 • Vonalkód
 • MELLÉKLETEK
 • Sportvilág
 • Üveggolyó
 • Magvető
 • Képes Ifjúság
 • Tarka Világ
 • Kilátó
 • Hétvége