2024. április 18., csütörtök
ÜNNEPI NYITVATARTÁS

Mire számítsunk?

A Zentai Községi Közigazgatási Hivatal ügyfélfogadó szolgálata december 31-én délig fogadja a zentai polgárokat, január 1-jén és 2-án pedig zárva tart. A Zentai Egészségházban szilveszter napján délután ötig fogadják a pácienseket, az új év első két napján viszont az intézmény zárva lesz. A gyermekorvosi rendelő hétfőn reggel hét órától délután ötig, január 1-jén és 2-án pedig reggel nyolctól kilenc óráig fogadja a pácienseket.

A városháza épületében található üzlethelyiségek a legnépszerűbbek (Fotó: Homolya Horváth Ágnes)

A városháza épülete és az alatta található üzlethelyiségek (Fotó: Homolya Horváth Ágnes)

A bevásárlóközpontok közül a Senta-Promet Csarnok részlege az esztendő utolsó napján este hétig lesz nyitva, január 1-jén zárva tart, 2-án pedig reggel hattól délután kettőig várja a vásárlókat. Az Idea önkiszolgálója az újévi ünnepek előtti hétvégén, szombaton és vasárnap is reggel héttől este tizenegyig fogadja a vásárlókat, december 31-én pedig este hatig lesz nyitva. Január 1-je itt is munkaszüneti nap lesz, 2-án viszont már a hagyományos nyitvatartás lesz érvényben. A pékségek közül a városközpontban lévő Európa és az Árok pékség, illetve a Braća december 31-én a rendes nyitvatartás szerint dolgozik, 1-jén viszont zárva lesz. Január 2-án úgyszintén a hagyományos nyitvatartás lesz érvényben. A gyógyszertárak közül a Tornyosi úton lévő Apolo gyógyszertár december 31-én, hétfőn reggel héttől délután háromig lesz nyitva, kedden pedig zárva tart. Az Elixir december 31-én és január 2-án a délelőtti órákban lesz nyitva, az Idea bevásárlóközpontban lévő Benu gyógyszertár december 31-én és január 2-án este hétig lesz nyitva, a Neofarm gyógyszertár december 31-én délután ötig, január második napján pedig délután egy óráig fogadja a vásárlókat, míg a Lek gyógyszertár december 31-én és január 2-án egyaránt délig lesz nyitva. A Városi Gyógyszertár nyitvatartására vonatkozóan nem sikerült információt szereznünk.

Az éttermek, illetve az ételeket is felszolgáló szórakozóhelyek közül a River december 31-én délután négyig dolgozik, január 1-je munkaszüneti nap lesz, 2-án viszont már a hagyományos nyitvatartás lesz érvényben. A Papuliban december 31-én este zártkörű rendezvény lesz, január 1-jén déltől este tizenegyig, 2-án pedig délelőtt kilenc órától este tizenegyig fogadják a vendégeket. A Fantastico Pub december 31-én fél egyig lesz nyitva, 1-jén egész nap zárva tart, 2-án pedig a rendes nyitvatartás szerint dolgozik. A Bali vendéglő december 31-én este hatig lesz nyitva, január 1-jén pedig délután három órától éjfélig dolgozik. A Gorštak december 31-én és január 2-án a hagyományos nyitvatartás szerint dolgozik, 1-je viszont munkaszüneti nap. Az Etnogold december 31-én este hétig dolgozik, 1-jén nem, 2-án pedig rövidített munkaidővel várják a látogatókat, mivel este táncházat szerveznek. A Mojo Club december 31-én nem dolgozik, 1-jén délután öt órától lesz nyitva, 2-án viszont a rendes munkaidő szerint dolgozik. A Zen kávézó december 31-én úgyszintén nem dolgozik, 1-jén délután négy órától lesz nyitva, a többi napon pedig a szokásos időben várja az érdeklődőket. Az Ideában lévő Style kávézó december 31-én délután ötig lesz nyitva, január 1-jén pedig zárva tart. A Wickburger pizzasütöde 31-én este hatig dolgozik, január 1-jén pedig zárva lesz. A Šiš rostélyossütöde 31-én este nyolcig dolgozik, 1-jén viszont zárva lesz.