2024. április 20., szombat
STADION

Ünnepi nyitva tartás

A Stadion Kommunális Közvállalat értesíti a polgárokat, hogy a karácsonyi és az újévi ünnepre való tekintettel megváltozott nyitvatartási rend szerint várja látogatóit.

A Városi Korcsolyapálya karácsony böjtjén és Szilveszter napján 10 és 12 óra között fogadja a látogatókat, karácsony napján és január 2-án szokásos munkaidő szerint tart nyitva, míg újév napján zárva lesz.

A Prozivka Sport- és Rekreációs Központ karácsony böjtjén, karácsony napján és Szilveszter napján 6 és 15 óra között fogadja a látogatókat, újév napján zárva tart, január 2-án pedig rendes munkaidő szerint tart nyitva.

A sétaerdei medence karácsony böjtjén, karácsony napján és Szilveszter napján biztosított ügyelettel várja a látogatókat szokásos munkaidő szerint, újév napján zárva tart, január 2-án pedig rendes munkaidő szerint tart nyitva.

A városi Sportcsarnok karácsony böjtjén rendes munkaidő szerint, karácsony napján biztosított ügyelettel, Szilveszter napján 12 óráig, január 2-án pedig szokásos munkaidő szerint tart nyitva, míg újév napján zárva lesz.

A városi lőtér, a városi stadion és a hivatali irodák karácsony böjtjén, karácsony napján, Szilveszterkor, valamint újév első és második napján is zárva lesznek.