2024. április 19., péntek
ZENTAI BEEHOME KÖZÖSSÉGI HÁZ

Példaképek példaképpen

Újabb példaképek érkeznek csütörtökön 18 órától a zentai BeeHome Közösségi Házba, ahol a Példakép(p) elnevezésű nyilvános beszélgetéssorozat következő estjének vendégei Oláh Dóri képzőművész és Oláh Tamás rendező, dramaturg lesznek.

Oláh Dóri és Oláh Tamás magyarkanizsai származású művészek, akiknek a tehetsége már egészen fiatalon megmutatkozott, hiszen Dóri a képzőművészetek, Tamás pedig az irodalom és a színházművészet terén bizonyított már középiskolásként. Azóta pályájuk töretlenül ível felfelé, Dóri számos jelentős esemény arculatának megalkotója, néhány héttel ezelőtt pedig az első önálló kötetéért kiérdemelte a Sinkó-díjat is, Tamás ugyanakkor Vajdaság-szerte számos profi színházi előadás sikeréhez járult hozzá magas szintű szakmai tudásával és sajátos művészi látásmódjával. Egyebek mellett erről is mesélnek majd a Példakép(p) című rendezvényen, amelyre a szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

A zentai BeeHome Közösségi Ház Példakép(p) című nyilvános beszélgetéssorozata az Adai Színtársulat Kulturális Egyesület, az Intellektus Civil Szervezet és a TM-People International Kft. szervezésében, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., Zenta Község Önkormányzata és Zenta Község Ifjúsági Tanácsa támogatásával valósul meg.