2024. április 24., szerda

Egy angyal mindent lát

Fehér Nóra énekesnő jótékonysági koncertje Adán

Egy angyal mindent lát címmel jótékonysági koncertet ad december 8-án, szombaton 18 órától Adán a színházteremben Fehér Nóra, a Kormorán és a Madrass együttes énekesnője a Szarvas Gábor Könyvtár támogatásával.

A koncert vendége Bányoczky Nóra színész-énekes lesz. A jótékonysági koncertre a belépő önkéntes adomány, amelyet a moholi Csobolyó Művelődési Egyesületnek ajánlanak fel.

– Az idén is megkeresett bennünket Fehér Nóra énekesnő, hogy szeretne ismét jótékonysági koncertet adni az adai és a moholi közönségnek. Ezúttal úgy döntött, hogy a moholi Csobolyó Művelődési Egyesületnek ajánlja fel a bevételt, ami önkéntes adomány lesz, ugyanúgy, mint az előző években – közölte Horváth Csilla könyvtáros.

– Ez lesz Nóra a harmadik ádventi jótékonysági koncertje Adán. Az első évben a gyermekkönyvtár részére ajánlotta fel a rendezvény bevételét, amelyből megvettük a könyvtároló házikót és a kisvonatot, ezenkívül babzsákokat szereztünk be, valamint egy színes, mintás szőnyeget is vásároltunk, amelyet a gyermekek azóta is szívesen használnak, illetve a különféle foglalkozásainkon ezen dolgozunk. A második évben az adai Orcsik Dorka gyógykezeltetésére ajánlotta fel a koncert bevételét. A rendezvény rendkívül sikeres volt, még a folyosón is álltak az emberek. Ezek a jótékonysági koncertek egyébként minden alkalommal telt házasak, és nemcsak a Fehér Nóra által meghatározott cél miatt, hanem azért is, mert a közönség számára nagyon vonzó a személye is. Kiváló énekesnő, aki ráadásul moholi származású, ezért nagyon sokan kíváncsiak rá. Reméljünk, hogy ez az idén is így lesz, és természetesen mindenkit szeretettel várunk a jótékonysági koncertre! – nyilatkozta a Szarvas Gábor Könyvtár munkatársa.