2024. április 23., kedd

Tragikus végkifejlet

Megtalálták a több mint egy hete eltűnt Zolnajić házaspárt. A nem hivatalos feltételezések szerint a férfi, miután végzett feleségével, öngyilkos lett.

Az elmúlt napokban a szabadkai közbeszédben jelentős szerepet kapott a helybeli Zolnajić házaspár esete. A tragédia előzményei egészen november 16-áig nyúlnak vissza. A subotica.com beszámolója alapján a házaspár eltűnését a hozzátartozók az elmúlt héten kedden jelentették a rendőrségen. Az 1965-ben született Dragan és az 1972-ben született Svetlana a hírek szerint november 16-a, péntek óta nem lépett kapcsolatba egyetlen ismerősükkel sem. Dragan autóját november 24-én találták meg Sándorban. A jármű gumijában nem volt levegő, azonban információk szerint a kerék nem volt kilyukasztva.

Az eset szerdán vett új fordulatot, amikor a rendőrök megtalálták Dragan Zolnajićot egy sándori családi ház pincéjében. A férfit dél körül életveszélyes állapotban a Szabadkai Közkórházba szállították. Az orvosok már nem tudták megmenteni, és a fején lévő lőtt seb következtében elhunyt. A ház a hírek szerint Dragan lánytestvére volt anyósának tulajdonában áll, és a férfi 27-én éjszaka lopózott be az épületbe, így az ott lakók nem is tudtak arról, hogy ott tartózkodik. Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor követte el az öngyilkossági kísérletet. A rendőrök a késődélutáni órában fejezték be a helyszínelést – olvasható a hírportálon.

Fél órával férje megtalálását követően Svetlana holttestét is megtalálták. A nő testét egy környékbeli szálláson, egy aknában találták meg, amelyet pokrócokkal és zsákokkal fedtek le.

A nem hivatalos feltételezések szerint Svetlanával a férje végzett, aki ezt követően öngyilkos lett.

A holttestek további vizsgálatát az újvidéki törvényszéki bonctani intézetben végzik el.