2024. március 28., csütörtök

Tini dalfesztivál huszonhetedszer

Temerinben szombaton este tartották meg a Tini-ifjúsági énekes vetélkedőt, ezúttal 17 fiatal lépett színpadra és szórakoztatta csaknem három és fél órán keresztül a közönséget. A műsorban felléptek a tavalyi Tini-fesztivál győztesei, Cservenák Marianna és Bíró Mónika is, akárcsak Opitz Barbi sztárvendég, majd pedig a Sin Seekas együttes is. Erős Ervin vezetésével a szakzsűri az est végén meghozta döntéseit, az énektechnika, a színpadi megjelenés, a dikció, illetve a színpadi összkép tekintetében odaítélt pontok alapján döntöttek.

Ótos András felvétele

Ótos András felvétele

A tinédzserkategória (12–17 évesek) győztese az idén a kúlai Fenyvesi Petronella lett, míg az ifjúsági kategóriában a magyarkanizsai Cheeseman Natasha bizonyult a legjobbnak. Dobogóra állhatott még a helybeli Karanović Jelena, a törzsudvarnoki Gúth Emília, a tornyosi Kovács Kristóf, a tóthfalusi Harmath Tamara, akárcsak a különdíjasok, a helybeli Szabó Zsuzsanna és a tordai Fehér Barnabás. A közönségnek a helybeli Sziveri Éva fellépése tetszett legjobban, a tordai Vukojevity Alexandart és az óbecsei Miletity Tivadart eredeti előadásmódjuk miatt díjazta a zsűri.

A díjazottak nyereményutazást, díszes tükröt, ékszereket, festményeket, kozmetikai csomagot kaptak ajándékba, temerini vállalkozók és művészek felajánlásainak köszönhetően. Felvételünkön a díjazottak, a legjobbakkal készülő beszélgetést Tarka Világ mellékletünkben közöljük majd.