2024. április 25., csütörtök

Megnyílt az ország legnagyobb bevásárlóközpontja

– A Promenada shopping center a Felszabadulás és a Lázár Cár sugárút kereszteződősénél található, mintegy 150 000 négyzetméter a belterülete. A Nepi Rockcastle nemzetközi kommerciális ingatlanforgalmazó kompánia 128 millió eurós beruházásából épült fel, és 1500 új munkahelyet jelent – hangoztatta Boris Stevović, a bevásárlóközpont menedzsere a tegnapi újvidéki megnyitón tartott sajtótájékoztatón.

Fotó: Dávid Csilla

Fotó: Dávid Csilla

– A Promenada nemcsak a vásárlás élményét gazdagítja bő kínálattal, 160 márkanévvel ruhaneműből, lábbeliből egyaránt (néhány közülük: Zara, Massimo Dutti, Oysho, Sport Vision, Legend, Tiffany, Mona…), hanem kikapcsolódást és szórakozást is nyújt a benne található különböző tartalmakkal, kávézókkal, éttermekkel. A központ második emeletén például 14 étterem kapott helyet, a kocsival érkezők számára 1500 parkolóhelyet alakítottak ki (november 18-ig ingyenes a parkolás), a kisbabás szülők számára úgynevezett baby room áll rendelkezésre. A Promenada kínálatába tartozik az Univerexport nagybani vegyeskereskedés és a legkorszerűbb Cineplex mozi nyolc teremmel, 1246 férőhellyel.

Mint hallottuk, a következő hetekben a látogatók részére különféle meglepetéseket tartogat a központ, hozzájárulva a karácsonyi és az újévi hangulat fokozásához, szebbé tételéhez.

Újságírói kérdés nyomán az is elhangzott, a Promenada megkapta a próbaidőre szóló tűzvédelmi engedélyt, ami előfeltétele annak a használati engedélynek, amelyet ez után kérelmezhetnek.