SZABADKAI SPORTHÍREK

A bírói ellenszél sem állította meg a Spartacust

T. T.

2018. november 7., 18:45 >> 2018. november 7., 19:45

Kommentek száma 0  A cikkhez tartozik képgaléria  Megjelent nyomtatásban

A szabadkai tornászok tizenkét érmet nyertek Kostolacon

A szabadkai tornászok tizenkét érmet nyertek Kostolacon

KOSÁRLABDA

A férfi kosárlabda I. liga 5. fordulójában az erős bírói ellenszél ellenére is a Spartacus 96:89 arányban legyőzte az OKK Beograd csapatát. A harmadik negyed szólt leginkább a sípmesterekről, akik mindent megtettek, hogy az utolsó tíz perc még tartogasson izgalmakat a közönség számára. Ez sikerült is nekik, hiszen több, túl szigorúan befújt személyi hiba, kitalált lépéshiba után a vendégek felzárkóztak, és az utolsó negyed előtt mindössze két pont volt a csapatok között. A záró tíz percben fej fej mellett haladtak a csapatok, a vendégek első alkalommal hat perccel a vége előtt vették át a vezetést. Williams pontjaival a hazaiak újra a maguk javára billentették az állást, majd egy perc húsz másodperccel a lefújás előtt Barna hárompontosával négy pontra nőtt a szabadkai előny. Az utolsó percben Čampara és Barna is betalált a belgrádi kosárba, így a Kék Galambok megszerezték harmadik győzelmüket a ligában.

További eredmények: Mladost–Borac 77:88, Sloboda–Novi Pazar 77:78, Versec–Metalac 80:73, Dunav–Vojvodina 101:95, Tamiš–Beovuk 108:75, Zlatibor–Dynamic 75:71. Azélcsoport: Borac 10, Dynamic, OKK Beograd és Novi Pazar 9 pont.

A Spartacus kosárlabdázónői 86:61-es vereséget szenvedtek a Partizan ellen az I. liga hétvégi mérkőzésén. További eredmények: Bor–Radivoj Korać 53:80, Šabac–021 73:80, Vrbas–Student 55:69, Loznica–Kraljevo 69:67, Crvena zvezda–Novosadska ŽKA 85:50. Azélcsoport: Crvena zvezda 14, 021 és Radivoj Korać 13 pont.

KÉZILABDA

A férfi kézilabda Szuperliga 6. fordulójában a Spartacus 32:25-ös vereséget szenvedett Novi Pazarban.

További eredmények: Dinamo–Kikinda 31:22, Metaloplastika–Šamot 29:26, Mokra Gora–Sloga 38:16, Partizan–Crvena zvezda 28:27, Rudar–Obilić 29:32. Azélcsoport: Dinamo 12, Metaloplastika 11, Novi Pazar 8 pont.

SZERTORNA

A szabadkai Partizan-Željezničar Szertorna-egyesület tagjai egyéniben tíz, csapatban pedig két érmet nyertek Kostolacon a szerbiai pionírliga 2. fordulójában. Az I. kategóriában (8 éves korig) a BogdanPanić, GombásTamás, AndrijaMiščević, MártonErik alkotta szabadkai csapat ezüstérmet szerzett, egyéni összetettben pedig Panić az 1., Gombás a 6., Márton a 14., Miščević a 15. helyen végzett. A II. kategóriában (9–10 évesek) CsupákAlex bronzérmet nyert, GombásBalázs a 6. helyen zárt. A III. kategóriában (11–12 évesek) a MihajloStrajnić, JugyákRomeo, FilipKulić alkotta Partizan-Željezničar megnyerte a csapatversenyt, egyéniben pedig Kulić az 1., Jugyák a 2., Strajnić a 3. helyet szerezte meg. Két forduló alapján kihirdették a szerbiai pionírliga összesített eredményeit is. Az I. kategóriában a Panić, Gombás, Miščević, Márton összetételű szabadkai csapat ezüstérmes lett, egyéni összetettben Panić az 1., Gombás a 6., Márton a 9. helyen végzett, Miščević nem szerepelt az első fordulóban, így helyezés nélkül maradt. A II. kategóriában Csupák a 3., Gombás a 6. helyen végzett, a III. kategóriában a Strajnić, Jugyák, Kulić alkotta szabadkai együttes megnyerte a sorozatot, egyéniben Kulić, Jugyák, Strajnić volt az első három sorrendje.

VÍZILABDA

Megkezdődött a bajnokság az I. B vízilabdaligában. Az első fordulóban a Spartacus Prozivka 10:7-es győzelmet aratott Valjevón a Valis felett.

További eredmények: Partizan Vukovi–Singidunum 15:8, Dorćol–Palilula 4:8, Banja Luka–ŽAK 10:11, a Rasina szabad volt.


Mielőtt hozzászólna a cikkhez, kérjük olvassa el a moderálási alapelvet!

! Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie:
Facebook belépés
Listázás:

 • HETI ROVATOK
 • Kerekeken
 • Napsugár
 • Nyugdíjasok oldala
 • Vonalkód
 • MELLÉKLETEK
 • Sportvilág
 • Üveggolyó
 • Magvető
 • Képes Ifjúság
 • Tarka Világ
 • Kilátó
 • Hétvége