2024. március 28., csütörtök
HÓFEHÉRKE ÓVODA

Új játékokkal gazdagodtak

Összesen több mint százhúszezer dinár értékű új játékszerrel gazdagodott a zentai Hófehérke Óvoda Bambi épülete a zentai Rotary Clubnak a közelmúltban megtartott Mosolygó alma akciójának köszönhetően.

Az összegből vásárolt ajándékokat néhány nappal ezelőtt vehették birtokukba a gyermekek, ebből az alkalomból hangulatos produkciókkal köszönték meg az adományt a Rotary Club tagjainak.

A Hófehérke Óvoda nevében Kopasz Ildikó igazgatónő köszöntötte az egybegyűlteket, akik között jelen volt Perpauer Attila, a községi tanács oktatással és művelődéssel megbízott tagja is, majd a gyermekek és a velük foglalkozó pedagógusok nevében köszönetet mondott a szervezet illetékeseinek, amiért minden évben hozzájárulnak az intézmény fejlesztéséhez és új eszközökkel való gazdagításához. Külön örömét fejezte ki amiatt, hogy mindezt az óvoda dolgozóival való egyeztetést követően teszik meg, aminek köszönhetően minden esetben olyan dolgok szerepelnek az adományok között, amelyekre a kiválasztott épületnek a leginkább szükségük van.

Berényi László, a zentai Rotary Club soros elnöke kifejtette, a Mosolygó alma akciójukat negyedik ízben szervezték meg, és ezúttal is sikeresnek bizonyult, több mint százhúszezer dinárnyi adományt gyűjtöttek össze. Köszönetet mondott mindenkinek, aki hozzájárult az akció sikerességéhez, külön kiemelve azokat a termelőket, akik ötven kiló almát ajándékoztak nekik, így az adományokért cserébe szétosztott százötven kilónyi almának csupán a kétharmadát kellett megvásárolniuk. Hozzátette, az az önfeledt öröm, amelyet a gyermekek arcán láttak a szebbnél szebb ajándékok birtokba vételekor, arra sarkallja őket, hogy jövőre is megszervezzék akciójukat.