2024. április 25., csütörtök
MISS EUROPE CONTINENTAL HUNGARY

Polgár Dotti képviselheti Magyarországot

Cvijin Blanka lett az I. udvarhölgy

A budapesti Polgár Dotti képviselheti Magyarországot a nápolyi világversenyen, amelynek magyarországi döntőjét, a Miss Europe Continental Hungary-t a hét végén rendezték meg a szegedi Hungi Vigadóban.

A tizenhárom szépség azért is versengett, hogy egyikük egy 100 ezer eurós reklámszerződéssel gazdagodjon. A szépségek először egyszerű farmerban és fehér pólóban mutatták meg magukat, majd a fehérneműs és az estélyiruhás-vonulás következett. A látványos koreográfiákat a szponzorok divat- és ékszerbemutatói színesítették.

A kétórás igen látványos és színvonalas rendezvény végén Polgár Dotti fejére került a korona a Miss Europe Continental Hungary 2018 döntőjében, így ő képviseli hazánkat a nápolyi világversenyen.

Íme, a végeredmény: I. udvarhölgy Cvijin Blanka, II. udvarhölgy Paronai Dóra, a közönségdíjat pedig Gálfi Petra vihette haza.

A szépségkirálynő 25 éves és Budapestről érkezett. Jelenleg egy modelliskolában tanít, esténként énekléssel foglalkozik. Az 1. udvarhölgy, a szabadkai Cvijin Blanka korábban már megnyerte a Szeged Szépe versenyt, a vajdasági közönség pedig még középiskolásként ismerhette meg, amikor Magyarkanizsán a Magyar Szó napilap Strandszépe versenyén ő bizonyult a legszebbnek. Blanka a Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnáziumban érettségizett, majd felköltözött Budapestre, és angol–magyar szakon megkezdte egyetemi tanulmányait. Emellett a nemzetközi tanulmányok szakkal is kacérkodik. Célja, hogy több nyelvet elsajátítson, diplomataként ugyanis szívesen körbeutazná a Földet.

A döntőt most egy hajszál híján nem ő nyerte meg, de Blanka nem csügged, hiszen egykori szépségkirálynőként mindenképp szeretne továbblépni a modellszakmában.