2024. április 25., csütörtök
SZUPERLIGA

Nyert a Novi Sad, a TSC és az Obilić is

A férfi Szuperliga negyedik játéknapján a Radnički és a Spartacus csatája hozta a legtöbb izgalmat. A csapatok végig fej fej mellett haladtak, előbb a szabadkaiak, majd az újvidékiek kerültek előnybe. A mindent eldöntő páros mérkőzésen a Crepulja/Katić duó simán, három játszmában felülmúlta a Kostadinović/Bognár kettőst, így végül a Radnički nyert 4:3-ra.

A nőknél a bajnokesélyesek hozták a kötelezőt. Az Obilić a Versecet verte 4:0-ra, a TSC–NS 2011 találkozón Rekecki Blanka két párharcban diadalmaskodott, Recskó és Halász pedig egy-egy győzelemmel asszisztáltak a sikerhez. Az ifjúsági olimpiáról visszatérve Surján Szabina folytatta remeklését, a címvédő pedig az egykor szebb napokat látott Zentát ütötte ki.

Szuperliga, 4. forduló, férfiak: Palánka–Banat 1:4, Požarevac–Stenes 1:4, Spartacus–Radnički 3:4. A Crvena zvezda–Partizan és a Temerin–Ada találkozó lapzárta után ért véget. Az élcsoport: 1. Banat 8, 2. Stenes 7, 3. Radnički 7 pont stb. Nők: Obilić–Versec 4:0, TSC–NS 2011 4:0, Pannónia–Josip Kolumbo 4:2, Novi Sad–Zenta 4:0. Az élcsoport: 1. Novi Sad 8, 2. TSC 8, 3. Pannónia 8 pont stb.