2024. április 25., csütörtök

Senki sem védte meg a kislányt

Letartóztatták a erőszakoskodással gyanúsított férfit

Nebojša Stefanović belügyminiszter közleményben megerősítette, hogy a belgrádi rendőrség letartóztatta I.M.-t (37), akit azzal gyanúsítanak, hogy csütörtökön este a fővárosban a villamos 2-es számú járatán szexuálisan zaklatott egy 15 éves kislányt.

A férfi az ablaknak szorította a gyermeket, a testét tapogatta, egyebek mellett intim testrészeit. A belügyminiszter közleménye szerint a férfi számára 48 órás fogvatartást rendeltek el. Stefanović reményét fejezte ki, hogy az ügyben eljáró bíróság megfelelően áll az ügyhöz, majd arról biztosította a közvéleményt, hogy a hatóságok nem tolerálják a szexuális, valamint az egyéb bűncselekményeket.

A tegnapi nap folyamán a közösségi oldalakon és a hírportálokon is megjelentek az incidensről készült felvételek, valamint fényképek. Ha ezek autentikusak, jól látszik rajtuk a szexuális zaklatás megtörténte, de az is, hogy a villamoson utazók egyike sem reagál. Mivel a járműben nem volt tömeg, az utasok zavartalanul végignézhették, ahogyan a gyanúsított bántalmazza a kislányt.