2024. március 28., csütörtök
A Petőfi Sándor Magyar Művelődési Központ programajánlója

Telep napja

Pénteken és hétfőn, 2018. október 26-án és 29-én Szabad tánc a Petőfiben. 20 órai kezdettel egyedi tematikájú táncóra lesz. Szeretettel várják minden 6 és 14 év közötti gyermek jelentkezését, olyanokét, akik szeretnének részesei lenni egy jó hangulatú, fejlesztő táncórának. Játék, tánc, erősítés, nyújtás, állóképesség és koordinációt stimuláló gyakorlatok is helyet kapnak. Ugyanaznap, pénteken 17 órakor Szenior örömtánc a Petőfiben. Férfiak és hölgyek, párok és egyének jelentkezését egyaránt várják, a program 17 órakor kezdődik.

Szombaton, október 27-én Játszóház. 10 órai kezdettel ismét a gyerekeké a főszerep, a téma pedig a Rémesen jó játszóház! – Hozz magaddal egy befőttes üveget fém tetővel, a jókedv és a szórakozás garantált! – üzenik a foglalkozásvezetők. A nagyobbakat 11 órakor várják a Mindenttudó jómadarak. A legfiatalabbak számára Ringató foglalkozás is lesz, ugyancsak 10 órai kezdettel. A szervezők mindenkit szeretettel várnak. A részvétel ingyenes.

Szombaton 12 órai kezdettel gyermekelőadás lesz az Újvidéki Fúvósötös ad előadásában: Zenei Illemtan – Péter és a farkas!

Fotó: Dávid Csilla

Fotó: Dávid Csilla

A Telep napja elnevezésű rendezvényt hatodik alkalommal szervezi meg 2018. október 27-én, szombaton a Petőfi Sándor Magyar Művelődési Központ. Az ünnepi műsor az említett napon 18 órakor kezdődik a Központ nagytermében. Fellépnek a Manó, a Tűzrevaló és a Mitugrász táncegyüttesek, valamint az újvidéki Dunavirág óvodába járó gyerekek. A műsort követően 20 órai kezdettel a pirosi Classic Band szórakoztatja majd a közönséget. A rendezvényt támogatja a Tartományi Oktatási, Közigazgatási és Nemzeti Kisebbségi – Nemzeti Közösségi Titkárság. A szervezők mindenkit szeretettel várnak. A belépés díjtalan. A rendezvény keretében minden évben lángost és kürtőskalácsot is sütnek. Hangulatfelvételünk az egyik, korábbi ünnepségen készült.