2024. április 25., csütörtök

Szabadkán is megnyílt a Lidl

A vásárlók már egy órával a nyitást megelőzően az üzlet előtt sorakoztak

Országszerte 12 városban összesen 16 üzletet nyitott meg egyszerre csütörtökön a Lidl Szerbia. Többek között Szabadkán is fogadja a vásárlókat a Pap Pál utca és a Szegedi út sarkán, ahol már reggel hét órakor, azaz egy órával a nyitás előtt, sorakoztak a kíváncsi vásárlók.

Nagy érdeklődés övezte az üzlet megnyitását (Fotó: Gergely Árpád)

Nagy érdeklődés övezte az üzlet megnyitását (Fotó: Gergely Árpád)

A hivatalos megnyitón Bogdan Laban polgármester örömét fejezte ki, hogy a város nemcsak új munkahelyekkel, hanem egy újabb, szép bevásárlóközponttal gazdagodott.

– Úgy gondolom, hogy a város polgárai elégedettek lehetnek, hiszen piaci versenyben a Lidl sok mindent fel tud mutatni. Ma egy lépéssel közelebb kerülhettünk az európai standardokhoz, mert egy Európa-szerte jelenlévő, híres német üzletláncról van szó – nyilatkozta a polgármester, majd sok szerencsét és sikeres munkát kívánt a vállalatnak és alkalmazottainak.

Boris Fent megmutatta Bogdan Labannak az árukínálatot (Fotó: Gergely Árpád)

Boris Fent megmutatta Bogdan Labannak az árukínálatot (Fotó: Gergely Árpád)

Boris Fent, a Lidl Szerbia csapatának nevében elmondta, hogy az árukínálat gondosan összeválogatott, ár-érték arányban versenyképes termékekből tevődik össze.

– Hálásak vagyunk üzleti partnereinknek, mert szorgalmas munkájukkal lehetővé tették, hogy igéretünknek eleget téve idejében megnyithassuk a bevásárlóközpontot Szabadkán is. Arra kérném azokat a fogyasztókat, akik már régóta várták a Lidl megnyitását, hogy jöjjenek el, és bizonyosodjanak meg abban, hogy a vásárlás nálunk jobb – invitálta a vásárlókat a Lidl illetékese, majd elmondta, hogy körülbelül 40 embert alkalmaznak a szabadkai üzletben, akik korábban külföldi képzésen vettek részt.

Számos kedvezmény várta a vásárlókat (Fotó: Gergely Árpád)

Számos kedvezmény várta a vásárlókat (Fotó: Gergely Árpád)

Az üzletlánc mintegy 1500 árucikket kínál a vásárlóknak, saját márkatermékein kívül hazai cikkek is megtalálhatók a polcokon. A pékáru mindennap frissen készül, saját pékségükben, mellette pedig egy kenyérszeletelő gépet is elhelyeztek, a vásárlók kedvéért. A megnyitó napján különleges kedvezmények várták az érdeklődőket, egyes termékekre pedig vasárnapig és szerdáig is érvényes a leárazás.