2024. április 23., kedd

Fűtéspróbák

A Városi Távfűtő Művek közvállalat megkezdte a próbafűtést Újvidék területén, október 15-étől tartósan melegek lesznek a radiátorok

A próbafűtések a fűtési idény kezdetéig, október 15-éig tartanak, ebben az időszakban a Távfűtő Művek optimalizálja a távhő-szolgáltatási rendszer részleteit, hogy az a téli szezon kezdetén mindenhol akadálymentesen működhessen.

Dávid Csilla illusztrációja

Dávid Csilla illusztrációja

A közvállalatból arra kérik a fogyasztókat, hogy a fűtési idény megkezdése előtt ne tegyenek panaszt a távhőszolgáltatás színvonalára, hiszen még csak fűtéspróbáról van szó. A távhő-szolgáltatási rendszer bonyolult működése miatt szükség van a próbaidőszakra, csakis így tudják pontosan beállítani a fűtési paramétereket a téli időszakra.

A fűtéspróbák ideje alatt a közvállalat arra kéri a fogyasztókat, hogy vizsgálják meg a fűtőtesteket, ellenőrizzék azokat, és abban az esetben, ha szivárgást észlelnek, jelentsék a Városi Távfűtő Művek, azaz a Toplana közvállalat ügyfélszolgálatánál a 4881-105-ös telefonszámon. A fűtéspróbák időszakában a telefonos ügyelet éjjel-nappal a fogyasztók rendelkezésére áll.

A polgárok a fűtéssel kapcsolatos, minden további információért az ingyenesen hívható 0800-100-021-es számot tárcsázhatják, illetve rendelkezésre áll még a 426-712-es és a 420-853-es telefonszám is. Ha személyesen szeretnének beszélni a Városi Távfűtő Művek ügyfélszolgálatával, akkor ezt megtehetjük minden munkanapon 7-től 20 óráig, szombaton pedig 8–13 óráig a Vladimir Nikolić utca 1. alatt.