2024. április 23., kedd

Sport

Címet védett a Sabadell

A női Bajnokok Ligája a Sabadell győzelmével zárult, a spanyol együttes a hetedik trófeáját gyűjtötte be a sorozatban, miután a fináléban könnyedén verte meg az Olimpiakoszt. A Keszthelyi Ritát is felvonultató Mataro csak a negyedik lett.
pexels.com

Keddi sportajánló

KERÉKPÁROZÁS 13.30, Eurosport 2: török körverseny, 3.
Az ünneplő Fradi (Fotó: MTI)

Bajnokavatás – gól nélkül

Szombaton a forduló nyitótalálkozóján a Puskás Akadémia kiütéses vereséget mért a Paksra. Az első perceket leszámítva a találkozót a felcsútiak uralták, akik az első félidőben Nissila találatával j...
Beta/AP

Élre álltak az Ágyúsok

A hajrájához érkezett az angol pontvadászat, amelyben továbbra is három csapat áll versenyben a bajnoki címért. Közülük szombat este a Wolverhampton legyőzésével az Arsenal került lépéselőnybe.

Duplantis világcsúccsal nyitott

A rúdugró Armand Duplantis nem akárhogy rajtolt a Gyémánt Liga idei sorozatának első állomásán: a svéd fenomén saját, tavaly szeptemberben felállított 6,23 méteres világcsúcsát egy centivel megjavítva diadalmaskodott a kínai Hsziamenben. Duplantisnak ez volt sorozatban a nyolcadik csúcsdöntése, 6,17 méter óta mindig egy-egy centivel tudta túlszárnyalni az aktuális rekordot.
Anthony Davis jól védekezett Jokićon, de ez sem volt elegendő a Lakersnek (Fotó: Beta/AP)

Tovább tart a Lakers denveri átka

Bepörgött a tengerentúli elitliga utószezonja, szombat hajnalban még a keleti és a nyugati főcsoport utolsó playoffhelyeinek sorsa dőlt el a playinmeccseken, majd este, illetve vasárnap hajnalban m...