2024. március 29., péntek
SZABADKA

Gaćinović helyett Rogan a Spartacus kispadján

Mint arról tegnap beszámoltunk, a várakozásokon aluli bajnoki szereplés miatt a Spartacus Labdarúgóklub vezetősége közös megegyezéssel szerződést bontott Vladimir Gaćinović vezetőedzővel, új információ azonban, hogy helyét a legutóbb a topolyai TSC-ben dolgozó Predrag Rogan veszi át.

Habár a Spartacus nagyon nehéz helyzetben van, mégis úgy döntöttünk, hogy bizalmat szavazunk a fiatal edzőnek, aki eddigi munkájával bebizonyította, hogy fényes jövő előtt álló szakemberről beszélhetünk. Figyelemmel kísértük a munkáját a Zemunban, a Mačva csapatában és a TSC-ben is, és meggyőződésünk, hogy Rogan kiváló megoldás számunkra – áll a klub újabb közleményben, melyet Dragan Simović klubelnök írt alá.

Rogan öt évvel ezelőtt a Spartacus Ifjúsági Labdarúgó-iskola igazgatói posztját töltötte be, majd sikeresen vezette a klub palicsi részlegét, de edzősködött Magyarországon is, az Újpest segédedzője volt Nebojša Vignjević mellett. A Szuperliga 15. helyén szerénykedő Spartacus a hétvégén a 14. helyen álló surdulicai Radnik vendége lesz.