2024. április 20., szombat

A rendőrök kedvezményesen telefonálhatnak

A Belügyminisztérium a következő egy évben újabb 2 ezer rendőrt alkalmazna

A Belügyminisztérium és a Szerbiai Telekom, az együttműködés erősítésének a céljával, megállapodást írt alá, amelynek mentén a Belügyminisztérium munkatársai és családtagjaik kedvezményesen vehetik igényben az állami telekommunikációs vállalat szolgáltatásait. Azért vált indokolttá aláírni a szerződést, mivel a Belügyminisztérium a Telekom legnagyobb és legmegbízhatóbb ügyfele, mondta Predrag Ćulibrk, a Telekom vezérigazgatója.

Mint azt Nebojša Stefanović, belügyminiszter elmondta, a minisztérium minden munkatársa jogot szerez arra a mobiltelefon díjcsomagra, amelynek keretében hat hónapon át havi ezer dinár áll a rendelkezésére. Emellett egyéb kedvezményeket is felkínálnak a Belügyminisztérium munkatársai számára, a Telekom minden mobiltelefonos szolgáltatásának a , derült ki az ünnepélyes szerződés-aláírást követően.

A belügyminiszter azt is megerősítette, hogy a következő egy évben újabb 2 ezer rendőrt és bizonyos számú rendőrtisztet alkalmaznak országszerte. Stefanović örül annak, hogy mind több fiatal szeretne rendőrként elhelyezkedni.