2024. április 23., kedd

Kecskés Roni a legerősebb!

Maximális pontszámmal, valamennyi versenyszámban győzedelmeskedve – legénybúcsúja után is teljesen ráhangolódva – Kecskés Roni diadalmaskodott ezúttal is az erős emberek topolyai versenyén, amit a községnapi rendezvénysorozatok apropóján immár 13. alkalommal szerveztek meg.

Kecskés Roni valamennyi versenyszámban, így a kőemelésben is a legjobbnak bizonyult (Kazinczy Paszterkó Diana felvétele)

Kecskés Roni valamennyi versenyszámban, így a kőemelésben is a legjobbnak bizonyult (Kazinczy Paszterkó Diana felvétele)

Ezúttal 8 versenyző 5 versenyszámban bizonyíthatott. Mihájlović Miklós, a rendezvény főszervezője a sajtó kérdésére elmondta, hogy elégedett volt az idei megmérettetéssel, aminek az időjárás is kedvezett.

– Kamionhúzásban, rönknyomásban szálltak versenybe a jelentkezőink, illetve egy 20 kg-os tárcsát kellett maguk előtt tartaniuk nyújtott kézzel minél több ideig a fiúknak. Ezúttal is versenyszám volt az autóemelés, illetve több súlykategóriába tartozó kőgolyót kellett egy vasrúdon átemelniük. Kecskés Roni után a szabadkai Damir Kopilović lett az ezüstérmes, a harmadik helyezett pedig Lampaš Saša, akinek ez volt az első erősember-versenye – nyilatkozta a rendezvény főszervezője, aki örömét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a közönség az idén is lelkes volt, és egy emberként szurkolt a versenyzők sikeréért.