2024. április 25., csütörtök

Temerini hírek

Útiköltség-támogatás temerini középiskolásoknak

A községi önkormányzat már több éve támogatja a községből más településekre, városokba utazó középiskolások utazási költségét.

Temerin központja (Góbor Béla felvétele)

Temerin központja (Góbor Béla felvétele)

Ezzel kapcsolatosan a községi tanács nyilvános felhívást tett közzé a község területén élő, a 2018/2019-es iskolaévben középiskolába járó tanulók útiköltsége egy részének a megtérítésére.

A jelentkezési laphoz csatolni kell az iskolai igazolást, mellyel a diák bizonyítja, hogy a 2018/2019-es iskolaévben rendes tanulója a középiskolának, továbbá a tanuló személyi igazolványának fénymásolatát, illetve kiskorúak esetében az egyik szülő személyazonossági igazolványának fénymásolatát. A jelentkezési határidő szeptember 21.

A határidő letelte után, a jelentkező tanulók nyilvántartását követően, a feltételeknek való megfelelés alapján kerül sor a rendelkezésre álló forrásokkal összhangban az útiköltség egy részének megtérítésére. A tanulók nyilvántartásához szükséges jelentkezési lapot a kért okmányokkal együtt a községi képviselő-testület címére (Újvidéki u. 326., 4. számú ügyfélfogadó pult) kell eljuttatni a megadott határidőig.

Bezár a fürdő

A fürdőközponttal gazdálkodó közművállalat értesíti a polgárokat, hogy a hétvégén az olimpiai méretű medencében véget ért a strandidény. A gyógyvizes medencékben azonban szeptember 16-áig fogadják a látogatókat.