2024. április 25., csütörtök
MAGYARKANIZSA

Görögökkel megfűszerezve

Kedden a magyarkanizsai városházán sajtótájékoztatót tartottak abból az alkalomból, hogy augusztus 23. és 26. között rendezik meg az immár hagyományos OTP Bank –Kanizsa-kupa elnevezésű nemzetközi kézilabdatornát, amelyre eredetileg öt ország képviselője jelezte érkezését, de a végén hat nemzet képviselteti majd magát.

Kiváló csapatok érkeznek az idén is, hiszen régi ismerősként most is itt lesz a horvátországi Nexe, a szlovéniai Celje és Gorenje, frissítésként a dániai Esbjerg és a romániai CSM Bukarest, valamint a belgrádi Partizan. Ez azonban még nem minden: a közelmúltban az athéni AEK is bejelentkezett, s bár a versenykiírásba már nem fértek bele, versenyen kívül ők is eljönnek, s több revümérkőzést játszanak majd – mondta többek között Dukai Ferenc fő szervező, aki azt is elárulta, hogy az A csoportban a Nexe, a Gorenje és a Bukarest lesz, a B csoportban pedig a Celje, az Esbjerg és a Partizan kapott helyet.

A négynapos rendezvényre 650 (felnőttek), illetve 450 dinár (gyerekek) lesz a belépőjegy, a napijegy pedig 300, illetve 200 dinárba kerül.